Henkilökohtainen apu - Loistohoiva Henkilökohtainen apu - Loistohoiva

Henkilökohtainen apu

Kiireettömillä käynneillämme hoivatyöntekijä voi avustaa kaikissa arjen toimissa henkilökohtaisesta hygieniasta esimerkiksi liikkumiseen ja ruokailuun.

Käyntiemme ohella teemme yhteistyötä myös omaisten kanssa sekä pidämme yhteyttä kotihoitoon, mikäli asiakkaalla on myös heidän palveluitaan. Näin varmistamme esimerkiksi asiakkaan voinnin seurannan ja mahdollisiin muutoksiin reagoinnin.

Käynneillämme hoivatyöntekijät tekevät yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toimintakykyä kunnioittaen ja tukien. Henkilökohtaisen avun palvelut ovat myös omaishoitajan tukena arjessa. Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Ymmärrämme, että ulkopuolisen avun vastaanottaminen esimerkiksi hygienian hoidossa voi olla hyvinkin herkkä asia ja tilanteessa tarvitaan tarkkaa luottamuksellisuutta. Meillä asiakkaan luona käy aina sama hoivatyöntekijä tai tiimi, jolloin yhdessäolo on mahdollisimman vaivatonta ja turvallista. Hoivatyöntekijämme ovat osaavia ja sitoutuneita työhönsä. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa luonaan käyvään työntekijään toiveiden ja palautteen avulla.

Henkilökohtainen apu Muistihoivan tukena

Hoivatyöntekijämme voivat tukea muistisairasta asiakasta kaikissa päivittäiseen elämään liittyvissä askareissa.

Tarkoituksemme on kuntouttavan työotteen avulla tukea asiakasta niissä asioissa, joissa hän apua tarvitsee ja toisaalta antaa asiakkaan tehdä tuen avulla asioita mahdollisimman itsenäisesti.

Asiakkaidemme palvelutarve vaihtelee hyvin yksilöllisesti ja sovimme palvelusuunnitelmasta aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Esimerkiksi tarve avustamiselle vuoteesta nousemiseen tai pukemiseen vaihtelee hyvin paljon ja haluamme tukea asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Myös palvelutarpeen määrä voi vaihdella hyvinkin paljon, parista tunnista ympärivuorokautiseen avustamiseen.

henkilökohtainen apu

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Kodinhoito

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa