Kauppa-apu - Loistohoiva Kauppa-apu - Loistohoiva

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu on monelle asiakkaillemme arjen toimivuuden kannalta tärkeä palvelu. 

Kauppa-apu mahdollistaa kauppaostosten saannin suoraan kotiin tutun hoivatyöntekijän tuomina. Kauppalista voidaan tehdä asiakkaan kanssa yhdessä, jos hän näin toivoo. Työntekijämme lähtee kauppalistan kanssa kauppaan (ja esimerkiksi apteekkiin), ja tuo kaupasta sovitut tuotteet. Asiakas voi vastaanottaa tuotteet ovelta kontaktien välttämiseksi, tai vastaanottaa meiltä avun lajitella tuotteet myös kaappeihin. 

Ostoksien maksaminen

Asiakas voi antaa työntekijällemme käteistä mukaan kauppaan, tai ostokset voidaan laskuttaa laskun yhteydessä erikseen. Joissain kaupoissa on mahdollista avata asiakastili ruokakauppaan, mutta esimerkiksi Vantaalla monet kaupat eivät enää avaa tilejä yksityishenkilöille.

Työntekijämme pitää tarkkaa kirjaa siitä kuinka paljon rahaa on käytetty ja saatu takaisin vaihtorahana. Hän kirjaa ne asiakastietojärjestelmäämme, jossa tiedot ovat kirjallisena saatavilla. Omainen saa halutessaan oikeudet käydä tarkastelemassa kirjauksia.

Palvelujemme minimiveloitus on 2h/krt. Kaupassakäyntiin voi siis ajan riittäessä liittää esimerkiksi ruuanlaittoa tai kotitöissä avustamista.

Kauppa-apu Muistihoivan tukena

Terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla voidaan ehkäistä tai viivästyttää muistisairauden etenemistä. Loistohoivan kauppa-apu ja ruokalistojen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa auttaa syömään monipuolista ja terveellistä ruokaa.

Kauppa-apu tukee muistisairaan monipuolisen ja säännöllisen ravinnon toteutumista. Jääkaapissa on tärkeää olla monipuolista ja helposti saatavaa ruokaa, jotta jääkaapin sisältö olisi houkuttelevaa ja muistuttaa syömään jotakin. Kauppa-apu käynnin yhteydessä voidaan esimerkiksi varmistaa, että asiakas muistaa syödä aterian ja pitää samalla seuraa.

kauppa-apu ostokset

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Heräsikö kysymyksiä? Voit halutessasi jättää alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla. Voimme keskustella tilanteestasi, ja kuinka voisimme olla mahdollistamassa elämäntilanteesi sopivia vaihtoehtoja. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa