Kodinhoito - Loistohoiva Kodinhoito - Loistohoiva

Kodinhoito

Kodinhoidollisten töiden avulla varmistamme turvallisen ja siistin asumisen sekä pystymme tarvittaessa ohjeistamaan kotona löytyvien riskitekijöiden minimoimiseen.

Kodinhoidollisissa töissä asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä. Kodinhoidolliset työt voidaan tehdä asiakkaan kanssa yhdessä tai asiakkaan kanssa voidaan sopia, mitä kodinhoidollisia töitä hän toivoo työntekijämme kotonaan tekevän. Kodinhoidolliset työt voivat sisältää esimerkiksi ylläpitosiivouksia, lakanoiden vaihtoa tai pyykinpesua ja tekstiilien silittämistä.

Kodinhoito Muistihoivan tukena

Tuttu hoivatyöntekijä voi tehdä käynneillämme kodinhoidollisia askareita yhdessä asiakkaan kanssa, toimintakykyä ja virkistäytymistä tukien. 

Kodinhoito yhdessä asiakkaan kanssa voi toimia yhtenä osana kuntouttavaa arkea muistisairaalla asiakkaalla. Yhdessä tekeminen voi virkistää ja tuoda tarvittavaa arkiliikuntaa sekä madaltaa kynnystä myös muuhun harrastamiseen.

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Hoivatyöntekijämme tarkistaa samalla myös esimerkiksi vaarallisten kemikaalien turvallisen säilytyksen ja käytön sekä siivoaa esimerkiksi jääkaapista vanhentuneita elintarvikkeita. Kodinhoidollinen palvelumme joustaa asiakkaan ja omaisten toiveen mukaan.

kodinhoito

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa