Omaishoidon vapaa - Loistohoiva Omaishoidon vapaa - Loistohoiva

Muistihoivan

Omaishoidon vapaa

Päätös omaishoidosta on suuri ja läheisen ihmisen kohdalla omaishoitaminen voi olla myös erittäin raskasta.

Hoivatyöntekijämme voivat olla tukena arjen töissä, jolloin aikaa jää myös kiireettömämpään yhdessäoloon. Kun esimerkiksi joitakin raskaampia omaishoitoon kuuluvia töitä jakaa toiselle ihmiselle, voi rauhassa keskittyä yhdessäoloon omaisensa kanssa. Ammattitaitoiset ja luotettavat hoivatyöntekijämme voivat olla myös läheisen seurana ja apuna sillä välin, kun omaishoitaja on asioilla tai vaikkapa harrastamassa.

Omaishoitajatilanteessa ulkopuolisen avun vastaanottaminen voi olla herkkä asia ja tilanteessa tarvitaan tarkkaa luottamuksellisuutta. Meillä luottamuksellisuus muodostuu yksilöllisestä palvelusta, tutusta hoivatyöntekijästä tai tiimistä sekä yhteisesti sovituista suunnitelmista.

Mikäli omaishoitajalle on myönnetty kaupungin omaishoitajan vapaa –palveluseteli, voi palveluitamme hankkia kyseisellä setelillä.

Omaishoidon vapaa Muistihoivan tukena

Omaishoidon tuen tarve ja sisältö voivat vaihdella hyvinkin paljon eri muistisairaiden asiakkaiden välillä. Kunnioitamme perheiden yksilöllisiä tarpeita ja laadimme yhdessä asiakkaan sekä läheisten kanssa palvelusuunnitelman maksuttomalla hoivakonsultaatiokäynnillä.

Muistisairauden edetessä palvelutarve voi muuttua paljon; palvelumme tarkoituksena on sopeutua eri tilanteisiin joustavasti, jotta koko perhe saa arjessaan aina tarvittavan avun.

omaishoitajan vapaa 1

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa