Palveluseteli - Loistohoiva Palveluseteli - Loistohoiva

Palvelusetelit

Mikä on palveluseteli?

Palvelusetelit vaihtelevat kunnittain. Palveluseteli toimii vaihtoehtona kunnan ostamille tai tuottamille palveluille; käytännössä kunta määrää palvelusetelin arvon ja asiakas voi ostaa palvelusetelillä kunnan hyväksymiltä palveluntuottajilta palvelua. Lisäksi asiakas voi ostaa palvelua myös itsemaksavana palvelusetelin lisäksi. Setelin saamisen edellytys on aina kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustajan arvio palvelutarpeesta.

Erilaisia palveluseteleitä

Palveluseteleitä on erilaisia ja ne voivat olla joko kaikille käyttäjille samanarvoisia tai tulosidonnaisia. Loistohoivan asiakkailla käytetyimpiä palveluseteleitä ovat omaishoitajan vapaa kotiin -palveluseteli ja kotihoidon palveluseteli.

Palvelusetelin käyttö

Palvelusetelin käyttö toimii seuraavasti: kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja tekee palvelutarpeen arvion, jonka jälkeen edustaja antaa listan kunnan hyväksymien palveluntuottajien yrityksistä. Kun sopiva palveluntarjoaja on löytynyt, tekevät yritys ja asiakas tai asiakkaan omainen yhdessä palvelusopimuksen sovituista palveluista.

 Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää liittyen erilaisiin palveluseteleihin. Autamme mielellämme.

Lähde: STM

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Edunvalvonta ja edunvalvonta-valtuutus

Elämässä voi tulla hetki, jolloin omien asioiden hoitaminen itsenäisesti ei ole enää mahdollista. Lue tästä lisää edunvalvonnasta ja sen kevyemmistä vaihtoehdoista.

Kotitalousvähennys

Loistohoivan asiakkaat voivat saada kotitalousvähennystä hoivatyöntekijöidemme tekemästä työstä. Autamme kotitalousvähennyksen haussa.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa