Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva

Palvelut hoivakotiin

Ulkopuolinen apu on usein hyödyllinen myös hoivakodissa asuvalle henkilölle.

Ulkopuolinen palvelu hoivakodissa asuvalle asiakkaalle voi olla esimerkiksi ulkoilua tai asiointikäyntejä. Hoivakodissa asuvan asiakkaan palvelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen omaisensa sekä hoivakodin hoitohenkilökunnan kanssa, jotta palvelu tukee parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan ja hoivakodin arkea.

Muistihoiva hoivakotiin

Hoivakodissa asuva asiakas voi hyötyä hoivakodin aktiviteettien lisäksi esimerkiksi erilaisista aivoterveyttä edistävistä virikkeistä, kuten harrastamisesta ja ulkoilusta. Hoivatyöntekijämme voivat lähteä asiakkaan kanssa yhdessä esimerkiksi tutulle kampaajalle tai olla turvallisena tukena teatteriretkellä.

Myös hoivakodissa asuvilla asiakkailla vierailee sama tuttu hoivatyöntekijä. Tutun hoivatyöntekijän kanssa on turvallista jakaa myös hoivakodin arkea ja toisaalta mahdollistaa monipuolista aktiviteettiä sekä asiointeja, asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. 

palvelut hoivakotiin

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Ravitsemus ja ruuanlaitto

Yhteinen ruuanlaitto ja monipuoliset ateriat luovat pohjaa terveelliselle ruokavaliolle. Hyvä ravitsemustila on edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa