Sairaalasta kotiutuminen - Loistohoiva Sairaalasta kotiutuminen - Loistohoiva

Sairaalasta kotiutuminen

Läheisen kotiutuessa sairaalasta voivat hoivatyöntekijämme olla kotihoidon tukipalveluna omaisen apuna.

Sairaalasta kotiutumisen vaihe voi olla jännittävä niin kotiutujalle kuin omaisellekin ja hyvin suunniteltu sekä kiireettömästi toteutettu kotihoiva on yhtenä osana ehkäisemässä sairaalakierrettä kotiutumisvaiheessa. Kotihoidon tukipalveluna luotettavat hoivatyöntekijämme voivat avustaa sujuvan arjen aloittamisessa ja jatkamisessa kotiutumisen jälkeen.

Teemme yhteistyötä kotihoidon kanssa ja yhteistyön avulla myös tieto esimerkiksi voinnin muutoksista tai kotiutumisen sujumisesta välittyy eri tahojen välillä. Kotihoivan avulla kotiympäristöstä ja kotiin palaamisesta voidaan tehdä miellyttävää ja turvallista, jolloin kotiutuminen on asiakkaalle mieluista eikä aiheuta sairaalassa olon jälkeen esimerkiksi pelkoa.

Sairaalasta kotiutuminen Muistihoivan tukena

Muistisairaalla asiakkaalla sairaalajakso on voinut tuoda paljon muutosta ja hämmennystä tuttuihin rutiineihin. Sairaalasta kotiutumisen vaiheessa korostuvat kiireettömässä kotihoivassa tarkka suunnittelu sekä yhteistyö asiakkaan, omaisten sekä muiden hoitavien tahojen (mm. kotihoito, eri alojen terapeutit) kanssa.

Tavoitteenamme on helpottaa kotiutumista kaikin tavoin ja luoda turvallinen arki sairaalajakson jälkeen. Tarvittavia palveluita toimintakyvyn tukemisen lisäksi voi olla esimerkiksi saattaminen kotiin kotiutumispäivänä, avustaminen aamu- ja iltatoimissa sekä lääkemuistutukset.

Asiakkaan luona käyvä hoivatyöntekijä saa tarvittavan perehdytyksen asiakkaan tilanteeseen ja sisäistä koulutusta muistisairaan hoivatyöhön ammattitaitonsa tueksi.

sairaalasta kotiutuminen

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Sairaanhoitaja kotiin

Meiltä on mahdollista pyytää sairaanhoitaja kotiin lisäpalveluna asiakkaillemme. Sairaanhoitaja voi esim. jakaa lääkkeet ja tehdä haavahoitoa.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa