Sairaanhoitaja kotiin - Loistohoiva Sairaanhoitaja kotiin - Loistohoiva

Sairaanhoitaja kotiin

Uutuus – Meiltä voit saada nyt myös sairaanhoitajan kotiin.

Kotisairaanhoito mahdollistaa sairaanhoitajan tai lähihoitajan käynnit asiakkaalle kotiin. Yhdessä muiden palveluiden kanssa kotisairaanhoito mahdollistaa turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Loistohoivalla kotisairaanhoito on mahdollinen lisäpalveluna asiakkaillemme kiireettömän kotihoivan lisäksi. Asiakas voi saada silloin kotiinsa sekä kotihoidon tukipalveluita että kotisairaanhoidon palveluita. Kotisairaanhoito voi sisältää esimerkiksi lääkehuollon, terveydentilan seurannan, haavahoidon sekä apteekkiasioinnit. Terveyden- ja sairaanhoidon palveluita valvovat Valvira ja aluehallintovirastot; Loistohoiva Tampere toimii Pirkanmaan aluehallintoviraston alueella ja Loistohoiva Uusimaa puolestaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnassa.

Kotisairaanhoito Muistihoivan tukena

Muistisairaan henkilön palvelut ovat usein kokonaisvaltainen kokonaisuus sekä kotihoidon tukipalveluita että kotisairaanhoitoa. Loistohoivalla sairaanhoidon palvelut voidaan yhdistää muihin palveluihimme, jolloin asiakkaalla säilyy mahdollisimman turvallinen ja tuttu tiimi ympärillä palvelutarpeen esimerkiksi lisääntyessä myös kotisairaanhoidon palveluihin. 

kotisairaanhoito

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa