Henkilökohtainen apu - Loistohoiva

Henkilökohtainen apu

Ikääntyminen tuo usein haasteita mm. tasapainoon ja notkeuteen.

Tällöin ulkopuolinen apu esimerkiksi suihkussa käynnin ja pukeutumisen tueksi voi olla paikallaan. Avumme ansiosta monet seniorit ovat saaneet helpotusta arkeen. Kun hygienia-asiat ovat kunnossa, arki tuntuu miellyttävämmältä ja energiaa jää muihin miellyttäviin asioihin.

Ymmärrämme, että ulkopuolisen avun vastaanottaminen esimerkiksi hygienian hoidossa voi olla hyvinkin herkkä asia ja tilanteessa tarvitaan luottamuksellisuutta. Meillä asiakkaan luona käy aina sama hoivatyöntekijä tai tiimi, jolloin yhdessäolo on mahdollisimman vaivatonta ja turvallista.

Hoivatyöntekijämme ovat osaavia ja sitoutuneita työhönsä. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa luonaan käyvään työntekijään toiveiden ja palautteen avulla.

Henkilökohtainen apu Muistihoiva® -palvelun tukena

Hoivatyöntekijämme tukevat muistisairasta asiakasta kaikissa päivittäiseen elämään liittyvissä askareissa.

Tarkoituksemme on kuntouttavan työotteen avulla tukea asiakasta niissä asioissa, joissa hän apua tarvitsee ja toisaalta antaa asiakkaan tehdä tuen avulla asioita mahdollisimman itsenäisesti.

Asiakkaidemme palvelutarve vaihtelee hyvin yksilöllisesti ja sovimme palvelusuunnitelmasta aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Esimerkiksi tarve avustamiselle vuoteesta nousemiseen tai pukemiseen vaihtelee hyvin paljon ja haluamme tukea asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Myös palvelutarpeen määrä voi vaihdella hyvinkin paljon, parista tunnista ympärivuorokautiseen avustamiseen.

henkilökohtainen apu

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa suoraan toimistomme numeroon. Keskustellaan tilanteestanne ja mietitään vaihtoehtoja.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Kauppa-apu palvelumme helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle. Ikääntyminen tuo monenlaisia haasteita ruokailuun.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Kodinhoito

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa