Henkilökohtainen apu - Loistohoiva

Henkilökohtainen apu

Käyntiemme yhteydessä tuemme ikääntyvän toimintakykyä, ja sitä kautta edellytyksiä asua kotona mahdollisimman pitkään

Toimintakyvyn, hyvinvoinnin ja onnellisen elämän tukeminen kotona on meille tärkeää. Yksi hyvää ja mielekästä elämää tukeva asia on hygienian ylläpito. Monilla ikääntyneillä tulee haasteita mm. liikkuvuuteen ja tasapainoon, jolloin ulkopuolinen apu henkilökohtaisen hygienian ylläpitoon voi olla paikallaan. Ulkopuolisen avun vastaanottaminen erityisesti hygienian hoitoon ei välttämättä ole helppoa, mutta tuo helpotusta arkeen. Hoivatyöntekijöidemme ammattitaitoinen apu auttaa ylläpitämään hygieniaa ja hyvinvointia, jolloin kotikäyntiemme ulkopuolelle jää enemmän aikaa ja voimavaroja miellyttäville asioille.

Kuinka vastaanottaa henkilökohtainen apu

Ymmärrämme, että ulkopuolisen avun vastaanottaminen hygienian hoidossa voi olla hyvinkin herkkä asia ja tilanteessa tarvitaan luottamuksellisuutta. Meillä asiakkaan luona käy aina sama hoivatyöntekijä tai tiimi, jolloin yhdessäolo on mahdollisimman vaivatonta ja turvallista.


Hoivatyöntekijämme ovat osaavia ja sitoutuneita työhönsä. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa luonaan käyvään työntekijään toiveiden ja palautteen avulla.

henkilökohtainen apu

Muistihoiva® -palvelun henkilökohtainen apu

Hoivatyöntekijämme tukevat muistisairasta asiakasta kaikissa päivittäiseen elämään liittyvissä askareissa. Tarkoituksemme on kuntouttavan työotteen avulla tukea asiakasta niissä asioissa, joissa hän apua tarvitsee ja toisaalta antaa asiakkaan tehdä tuen avulla asioita mahdollisimman itsenäisesti. Asiakkaidemme palvelutarve vaihtelee hyvin yksilöllisesti ja sovimme palvelusuunnitelmasta aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Esimerkiksi tarve avustamiselle vuoteesta nousemiseen tai pukemiseen vaihtelee hyvin paljon ja haluamme tukea asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Myös palvelutarpeen määrä voi vaihdella hyvinkin paljon, parista tunnista ympärivuorokautiseen avustamiseen.

Heräsikö kysymyksiä?

Keskustellaan tilanteestanne ja mietitään vaihtoehtoja.

Lähetä soittopyyntö tai soita suoraan toimistomme numeroon.

Palveluistamme saa -60 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.
suosittu

Kodinhoito

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä