Henkilökohtainen apu - Loistohoiva

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu on tärkeä osa kotona pärjäämistä. Jokaisen tilanne on yksilöllinen, jonka vuoksi palvelumme räätälöidään asiakkaan arkeen sopivaksi. 

 

Henkilökohtainen apu auttaa ylläpitämään hygieniaa ja hyvinvointia, jolloin aikaa ja voimavaroja jää paremmin myös muille asioille.

Toimintakyvyn, hyvinvoinnin ja onnellisen elämän tukeminen kotona on meille tärkeää. Yksi hyvää ja mielekästä elämää tukeva asia on hygieniasta huolehtiminen. 

Monet ikääntyneet kohtaavat haasteita liikkuvuudessa ja tasapainossa. Nämä haasteet voivat aiheuttaa vaaratilanteita esimerkiksi liukkaissa pesutiloissa. Tällöin apuvälineet ja ulkopuolinen apu voi olla tarpeellista.

Ulkopuolisen avun vastaanottaminen voi tuntua hankalalta asialta monista eri syistä. Hoitajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka osaavat kohdata tilanteet rauhallisesti, ystävällisesti ja ammatillisesti. Palvelumme on aina luottamuksellista, ja sopivan hoitajan löytäminen tärkeää. Asiakkaan luona käy aina tuttu hoitaja tai tiimi.

Hoitajamme ovat sitoutuneita ja osaavia työssään. Panostamme rekrytointiprosessiin ja koulutamme hoitajiamme. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa luonaan käyvään hoitajaan toiveiden ja palautteen kautta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

omaishoitaja - ota yhteytta
omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee omaishoitajan jaksamista.