Info - Loistohoiva

Info

Kotitalousvähennys

Loistohoivan asiakkaat voivat saada kotitalousvähennystä hoivatyöntekijöidemme tekemästä työstä. Autamme kotitalousvähennyksen haussa.

Hinnasto

Yhteinen ruuanlaitto ja monipuoliset ateriat luovat pohjaa terveelliselle ruokavaliolle. Hyvä ravitsemustila on edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Edunvalvonta ja edunvalvonta-valtuutus

Elämässä voi tulla hetki, jolloin omien asioiden hoitaminen itsenäisesti ei ole enää mahdollista. Lue tästä lisää edunvalvonnasta ja sen kevyemmistä vaihtoehdoista.

Eläkettä saavan hoitotuki

Eläkettä saavan hoitotuki on kolmiportainen Kelan myöntämä tuki. Jokaisen hakijan tilanne arvioidaan aina kokonaisuutena tukea haettaessa.

Hoitotahto

Hoitotahdon tarkoitus on ennakoida - kirjallinen hoitotahto auttaa hoitohenkilökuntaa toivotunlaisen hoidon ja hoivan antamiseen.

Palvelusetelit

Palveluseteli toimii vaihtoehtona kunnan ostamille tai tuottamille palveluille; palvelusetelin voi hyödyntää kunnan hyväksymillä palveluntuottajilla.

Loistohoivan palvelu räätälöidään aina kulloisenkin tilanteen mukaiseksi.

Palvelupaketin laajuus voi vaihdella kerran viikossa toteutuvasta yksittäisestä hoivakäynnistä aina ympärivuorokautiseen Muistihoiva -palveluun. Kaiken tavoitteena on mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Palvelun alkaessa käymme läpi kotiympäristön turvallisuutta yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa teemme muutosehdotuksia ja autamme niiden toteutuksessa.

seija

Maksuton arviokäynti

Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne, esittelee Loistohoivaa sekä Muistihoiva -palvelua sekä tekee ehdotuksen palvelukokonaisuudesta. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Mikäli palvelun aloituksesta sovitaan arviokäynnillä, laatii palvelupäällikkömme kirjallisen palvelusopimuksen sekä hoito- ja palvelusuunnitelman sekä halutessanne sopii kotitalousvähennyksen hoitamisesta puolestanne. Samalla käydään läpi mahdollisia muita tukimuotoja, joita on mahdollista saada ja hakea. Tämä kaikki kuuluu palvelukokonaisuuteemme ja on asiakkaillemme maksutonta.