Kotihoito hinta - Loistohoiva

Esimerkkilaskelma kotihoidon hinnasta kotitalousvähennyksen jälkeen

Kotitalousvähennys on 60 % kotitaloustyöstä, hoito- ja hoivatyöstä. Verohallinto vähentää summasta omavastuun, joka on kullekin maksajalle 100 euroa vuodessa.

Esimerkki: Sirkka on tilannut vuoden aikana siivous- ja hoivapalveluita kerran viikossa (3 h käynti) itselleen ja miehelleen Jaakolle. 3 h käynnin aikana avustaja/hoitaja ehtii siivota, avustaa suihkussa ja tehdä ruokaa valmiiksi jääkaappiin. Vuodessa palvelun lasku on 7 800 euroa, josta kahden hengen taloudessa 7 000 euroa on kotitalousvähennettävää maksua. Kotitalousvähennys siivous- ja hoivapalveluista on 60 %. Vuoden maksuista vähennys on siis 4 200 euroa. Siitä vähennetään molempien omavastuu, eli 2 kertaa 100 euroa, jolloin vähennys on 4 000 euroa.

7 800 € (kokonaiskustannus) – 4 000 € (KTV vähennys) = 3 800 € (itse maksettava osuus)

Kotitalousvähennyksen jälkeen Sirkalle ja Jaakolle jää itse maksettavaksi 3 800 €, eli 317 € kuukaudessa.

toimintakyky

Mihin kotihoidon hinta perustuu?

Palvelumme tavoite on tukea asiakkaan ja läheisten jaksamista ja hyvinvointia. Kotihoitomme hinta perustuu laadukkaaseen ja yksilölliseen hoitoon ja kohtaamiseen. Kiireettömien käyntien aikana tuttu hoitaja auttaa joustavasti muuttuvissa elämäntilanteissa ja tarpeissa.  Jos sinulla jää kysyttävää, otathan meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Etuudet ja vähennykset

Kotitalousvähennys (-60%). 

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 20 €/h.

 

Meillä voi hyödyntää Omaishoidon Vapaa -palvelusetelin

Näin etenemme

ota yhteyttä loistohoiva
1

Kerro meille tilanteestanne

Jätä soittopyyntö tai ota meihin yhteyttä, niin keskustelemme puhelimitse tilanteestanne ja vaihtoehdoistanne.

arviokäynti loistohoiva
2

Maksuton arviokäynti

Arviokäynnin aikana tapaamme teitä paikan päällä kotona, ja laadimme ehdotuksen jatkosta. Arviokäynti ei sido palvelun tilaamiseen.

loistohoiva palvelu
3

Palvelu alkaa

Palvelu alkaa yhdessä sopimallamme tavalla ja suunnitelmalla. Varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti ja palvelu on laadukasta ja miellyttävää.

Kotihoidon hintaa voidaan helpottaa monin keinoin:

omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee asiakkaan omannäköistä elämää kotona, sekä läheisen jaksamista.