Kotihoito hinta - Loistohoiva

Mitä yksityinen kotihoito maksaa?

Lyhyt vastaus: 42,-/h.

Asiakkaamme saavat samaan sovittuun tuntihintaan* joustavan, monipuolisen ja laadukkaan kotihoivan, saman tutun ja koulutetun hoivatyöntekijän kotiinsa, sekä palvelutiimimme tuen helposti puhelimitse. 

Asiakkaamme saavat palveluistamme kotitalousvähennystä -60%. Autamme hyödyntämään kotitalousvähennyksen maksuttomana lisäpalveluna asiakkaillemme.

*42,-/h on kiinteä hinta hoivapalveluille, mutta erikoistoimenpiteet tai -palvelut laskutetaan erikseen asiakkaan kanssa sovittuun hintaan.

Lue lisää ↓

Itsemaksettavaan osuuteen voidaan vaikuttaa monin keinoin

Maksuttoman palvelunarviokäynnin aikana käymme yksilöllisesti läpi asiakkaan vaihtoehtoja ja kustannuksia.

Haluamme auttaa asiakkaitamme elämään hyvää elämää kotona. Osa palveluamme on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa asiat, jotka voivat helpottaa itsemaksettavan osuuden määrää. 

  • Kotitalousvähennys tuo asiakkaan itsemaksettavaa hintaa huomattavasti alaspäin. 
  • Eläkettä saavan henkilön voi olla mahdollisuus saada hoitotukea. Saatavaan tukeen vaikuttaa kuinka paljon henkilö tarvitsee apua, ohjausta ja valvontaa vamman tai sairauden vuoksi. 
  • Omaishoitajan vapaa -palvelusteli on tarkoitettu tukemaan omaishoitajan jaksamista. Sen käyttö on monelle vierasta vaikka palveluseteli olisikin myönnetty. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme hyödyntämään palvelusetelin asiakkaalle sopivalla tavalla. 
Loistohoiva™

Palvelumme hinta perustuu yksilöllisesti suunniteltuun ja toteutettuun arjen apuun

*Asiakkaan suostumuksesta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös