Loistohoiva - Loistohoiva Loistohoiva - Loistohoiva

Loistohoiva

Loistohoivan palvelutiimi työskentelee tiiviisti yhdessä asiakkaan, omaisten sekä hoivatyöntekijöiden kanssa mahdollistaakseen laadukkaan palvelun, toimivan ja mielekkään arjen sekä saumattoman tiedonkulun. Palvelutiimi huolehtii paitsi asiakkaiden yksilöllisestä palvelukokonaisuudesta, myös hoivatyöntekijöiden työvuorosuunnittelusta, perehdytyksestä, koulutuksesta, rekrytoinnista ja työhyvinvoinnista. Palvelupäällikkö on tärkein linkki asiakkaan ja tiimin välillä ja hän keskustelee säännöllisesti asiakkaiden ja omaisten kanssa heidän tilanteestaan ja palvelujen sujuvuudesta

Pääkaupunkiseutu

Jyrki 1

Jyrki Palomäki
Toimitusjohtaja,
DI

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat

martta

Martta Keskitalo
Palvelupäällikkö, fysioterapeutti (AMK)

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat

vilhelmiina

Vilhelmiina Vesterinen
Yhteisöpedagogi (AMK)

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat

Essi Saarinen

Essi Saarinen   Palvelukoordinaattori, fysioterapeutti (AMK)

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat

Pirkanmaa

Elina 1

Elina Salonen
Toimitusjohtaja, TtM, fysioterapeutti (AMK)

Tampereen seutu

Sari

Sari Järveläinen
Palvelupäällikkö,
lähihoitaja

Tampereen seutu

christa

Christa Uuramo
Toimistopäällikkö, merkonomi

Tampereen seutu

laura

Laura Joensuu
Palvelukoordinaattori, lähihoitaja

Tampereen seutu

Yrityksemme

Loistohoiva on syntynyt perustajayrittäjien halusta tarjota ikäihmisille poikkeuksellisen laadukasta hoivapalvelua mahdollistaen siten asiakkaidensa omassa kodissa asumisen mahdollisimman pitkään.

”Jokaisen asiakkaamme tarpeet, rutiinit ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat erilaiset, samalla tavalla kuin meillä nuoremmillakin. Sen vuoksi palveluidemme sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaalle aina yksilöllisesti” kertovat yrittäjät Elina Salonen ja Jyrki Palomäki Loistohoivan toiminnan pääperiaatteesta.

Omassa kodissa asuminen on lähes jokaisen ikäihmisen toiveissa, mutta siellä asumisen on oltava turvallista ja mielekästä. Me Loistohoivassa teemme töitä sen eteen, että asiakkaidemme elämä täyttyisi onnellisista päivistä mahdollisista sairauksista ja rajoitteista huolimatta. Luotettavuus, lupauksien pitäminen, välittäminen, ammattimainen palvelukokonaisuus – näistä syntyy loistokas hoivapalvelu, Loistohoiva.

Yrityksemme on tarjonnut koti- ja hoivapalveluita Pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa sekä Tampereen seudulla jo vuodesta 2013 alkaen. Palveluksessamme työskentelee noin sata sitoutunutta hoivatyöntekijää ja tuotamme kuukausittain tuhansien tuntien verran palvelua asiakkaidemme kodeissa.

Elina Salonen on fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri, joka tuo yritykseen vahvan gerontologisen osaamisen sekä monipuolisen ymmärryksen ikääntyvän henkilön toimintakyvyn tukemisesta ja ylläpitämisestä. Jyrki Palomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri, jonka erityisenä vahvuutena on osaaminen hyvän asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottamisesta. Yhteistä heille on tinkimättömyys laadusta ja halu toimia suunnannäyttäjinä hoiva-alalla.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa