Loistohoiva | Töitä hoivatyön parissa | Pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa

Meille töihin!

Mahdollistaaksemme asiakkaidemme asumisen omassa kodissaan mielekkäästi ja turvallisesti etsimme jatkuvasti joukkoomme sydämellisiä, myötätuntoisia ja reippaita henkilöitä ihmisläheiseen hoivatyöhön.

Hoivatyöntekijöitämme yhdistää aito halu tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista hoivaa ja palvelua. Jokainen työntekijämme on ainutlaatuinen omalla tavallaan ja jokaisella on oman työhistoriansa ja eletyn elämänsä myötä kertynyttä osaamista, joka pääsee ansaittuun arvoonsa asiakkaidemme arjessa.

Meidän tehtävämme työnantajana on mahdollistaa työntekijöidemme halu auttaa ja luoda puitteet, joissa he saavat loistaa. Tämä tarkoittaa jatkuvaa koulutusta ja perehdytystä työhön, vakituisia asiakassuhteita sekä toimiston ympärivuorokautisen tuen mahdollisten ongelmatilanteiden varalta.

Hoivatyöntekijämme ovat yrityksemme keskeisin voimavara ja henkilöstön työtyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Keräämme säännöllisesti palautetta ja kehitysideoita työntekijöiltämme, jotta voimme taata mahdollisimman korkean työtyytyväisyyden. Henkilöstön kokema tyytyväisyys takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja ylpeänä voimme kertoa, että saamme jatkuvasti erittäin hyvää palautetta sekä työntekijöiltämme että asiakkailtamme.

Tule mukaan energiseen joukkoomme! Sinun ei tarvitse olla hoitoalan ammattilainen, sillä jokaisen asiakkaamme tilanne on erilainen ja työtehtävät vaihtelevia. Jos olet positiivinen, empaattinen ja toimeen tarttuva henkilö ja uskot, että kertyneestä kokemuksestasi olisi iloa ja apua ikäihmiselle, silloin olet etsimämme henkilö. Täytä oheinen lomake tai ota suoraan yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Untitled 2

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnatTampereen seutu

KylläEi