Muistihoiva® - Loistohoiva

Muistihoiva®

Muistihoiva® on luotettava, laadukas ja joustava muistisairaan kotihoivapalvelu

Muistihoiva askartelu

Omannäköinen ja hyvä elämä muistisairaalle

1) Kiireetön & kunnioittava

Käyntimme ovat luonteeltaan rauhallisia – aikaa keskustelulle ja rauhassa toimimiselle on tärkeää jäädä.

Tuttu ja koulutettu hoitaja tunnistaa muutoksia voinnissa ja osaa kohdata muistisairaan kiireettömästi ja kunnioittavasti.

2) Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tuki

Huomioimme asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja tuemme omannäköistä elämää mm. tuttujen harrastusten ja mielekkään liikkumisen kautta. 

Fyysisen ja henkisen toimintakyvyn tukeminen toteutuu mm. aktiivisuuden, ruokavalion ja mielekkään tekemisen kautta.

3) Yksilöllinen & joustava

Palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti, tarvittaessa yhteistyössä muiden hoitavien tahojen tai läheisen kanssa. 

Yksilöllinen ja joustava palvelu mukautuu erilaisiin tarpeisiin sairauden edetessä.

loistohoiva loiste punainen

Muistihoiva® -palvelu tukee muistisairaan toimintakykyä

Muistihoiva® -palvelu perustuu viimeisimpiin suosituksiin aivoterveyden sekä muistisairaan kokonaishyvinvoinnin näkökulmasta. Koulutetut hoivatyöntekijämme osaavat kohdata muistisairaan ja ottaa huomioon elämäntilanteet kokonaisuutena. Muistihoiva® tukee muistisairaan elämänlaatua ja toimintakykyä sekä auttaa läheistä jaksamaan paremmin.

Muistihoiva logolla
loistohoiva loiste punainen

Muistihoiva® tukee muistisairaan omannäköistä elämää ja läheisen jaksamista

loistohoiva loiste punainen

Muistihoiva® tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynnit mahdollistavat muistisairaan hyvän ja turvallisen arjen, samalla kun läheinen voi luottaa tukeemme ja huolehtia myös itsestään.

Muistisairaan arjessa on usein ruokailuun, toimintakykyyn ja turvallisuuteen liittyviä haasteita. Muistihoiva® on joustava, yksilöllinen ja luotettava kumppani, jonka palvelu perustuu uusimpiin tutkimuksiin ja tuoreeseen tietoon muistisairauksista ja aivoterveydestä.

 

Tuemme ja seuraamme muistisairaan asiakkaamme toimintakykyä yhteistyössä muiden hoitavien tahojen, omaisten ja esimerkiksi kunnallisen kotihoidon kanssa. 

Palvelukokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, tukemaan asiakkaan toimintakykyä ja toteuttamaan omannäköistä elämää kotona. 

Tavoitteenamme on aina mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Uusimaa

Tampere

omaishoitaja - ota yhteytta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös