Ota yhteyttä - Loistohoiva

Ota yhteyttä

Voit jättää soittopyynnön alla olevalla lomakkeella, tai ottaa yhteyttä suoraan valitsemaasi toimipisteeseen.

Jätä soittopyyntö:

Toimipisteiden yhteystiedot

Loistohoiva Uusimaa

010 850 9510

uusimaa@loistohoiva.fi

Loistohoiva Tampere

010 850 9520

tampere@loistohoiva.fi 

Palvelumme kulmakiviä ovat luotettavuus, välittäminen ja ammattitaito.

”Jokaisen ihmisen tarpeet, rutiinit ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat erilaisia. Tämän vuoksi palveluidemme sisältö ja aikataulu räätälöidään myös seniorille aina yksilöllisesti, omannäköistä elämää tukien.” 

-Elina Salonen

Vastaamme satojen senioreiden toiveeseen asua kotona mahdollisimman pitkään. Käytännössä tämä toteutuu laadukkaalla, luotettavalla, ammattitaitoisella ja yksilöllisellä kohtaamisella.

Palvelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja/tai läheisen kanssa. Seniorin kotiin tulee aina tuttu hoitaja, jonka käynnit ovat kiireettömiä (väh.2h) ja sisältö joustaa muuttuvien tarpeiden mukaan. Loistohoiva™ hoitajien työsuhteet ovat pitkiä ja haluamme pitää heistä hyvää huolta. Noin sata hoitajaa tuottaa tuhansien tuntien verran palvelua asiakkaiden kodeissa joka kuukausi.

”Saamme jatkuvasti kuulla asiakkailta ja heidän omaisiltaan, kuinka apumme auttaa heidän arkeaan ja mahdollistaa mielekästä tekemistä. Tällainen palaute tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä, sillä haluamme auttaa senioreita ja perheitä voimaan paremmin. ” 

-Elina Salonen

Loistohoiva™ yrittäjät ja historia

Loistohoiva syntyi halusta edistää senioreiden ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia tarjoamalla seniorin kotiin poikkeuksellisen laadukasta ja yksilöllistä palvelua. Yrittäjät Jyrki Palomäki ja Elina Salonen ovat tarjonneet koti- ja hoivapalveluita pääkaupunkiseudulla ja Tampereen seudulla jo vuodesta 2013.

Elina on fysioterapeutti, muistihoitaja ja terveystieteiden maisteri. Hän tuo yritykseen vahvan gerontologisen osaamisen sekä monipuolisen ymmärryksen ikääntyvän henkilön toimintakyvyn tukemisesta ja ylläpitämisestä.

Jyrki on koulutukseltaan diplomi-insinööri, jonka erityisenä vahvuutena on osaaminen hyvän asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Yhteistä heille on tinkimättömyys laadusta ja halu toimia suunnannäyttäjinä hoiva-alalla.

Jyrki Palomäki ja Elina Salonen
Jyrki Palomäki ja Elina Salonen perustivat Loistohoiva™ palvelun vuonna 2013.