Ota yhteyttä - Loistohoiva


Ota yhteyttä itsellesi sopivalla tavalla!

Uudenmaan seutu

Tampereen seutu

010 850 9520

tampere@loistohoiva.fi

aitienpaiva

Palvelutiimit

Ymmärrämme kuinka ikääntyminen ja muistisairaudet vaikuttavat seniorin ja lähipiriin elämään. 

Olemme nähneet monenlaisia tilanteita ja perheitä. Voit siis ottaa meihin yhteyttä luottaen siihen että asioista keskustellaan aina yksilöllisesti, luottamuksella ja ammattitaidolla.

Yhteydenottopyyntö ei sido Sinua mihinkään.

Palvelumme on aina:

Loistohoiva™ syntyi halusta tarjota poikkeuksellisen laadukasta palvelua seniorin kotiin.

”Haluamme edistää senioreiden ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia.

Omassa kodissa asuminen on lähes jokaisen ikäihmisen toiveissa, mutta siihen voi liittyä monia haasteita ja huolia. Loistohoiva™ syntyi halusta tarjota ikäihmisille poikkeuksellisen laadukasta, luotettavaa ja lämmintä palvelua mahdollistaen kotona asumisen mahdollisimman pitkään. 

”Jokaisen asiakkaamme tarpeet, rutiinit ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat erilaiset, samalla tavalla kuin meillä nuoremmillakin. Sen vuoksi palveluidemme sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaalle aina yksilöllisesti.” 

Loistohoiva™ toimii Uudellamaalla ja Tampereen seudulla. Yrittäjät Jyrki Palomäki ja Elina Salonen kuvailevat palvelun kulmakiviksi luotettavuutta, välittämistä ja ammattitaitoa.

Loistohoiva™ tarjonnut koti- ja hoivapalveluita Pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa sekä Tampereen seudulla jo vuodesta 2013. Palveluksessamme työskentelee noin sata sitoutunutta hoivatyöntekijää ja tuotamme kuukausittain tuhansien tuntien verran palvelua asiakkaidemme kodeissa.

”Asiakkaiden ja omaisten palaute avumme merkityksestä tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä. Haluamme auttaa senioreita ja perheitä voimaan paremmin.”

Elina on fysioterapeutti, muistihoitaja ja terveystieteiden maisteri. Hän tuo yritykseen vahvan gerontologisen osaamisen sekä monipuolisen ymmärryksen ikääntyvän henkilön toimintakyvyn tukemisesta ja ylläpitämisestä. Jyrki on koulutukseltaan diplomi-insinööri, jonka erityisenä vahvuutena on osaaminen hyvän asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottamisesta. 

Yhteistä heille on tinkimättömyys laadusta ja halu toimia suunnannäyttäjinä hoiva-alalla.

Jyrki Palomäki ja Elina Salonen
Jyrki Palomäki ja Elina Salonen perustivat Loistohoiva™ palvelun vuonna 2013.