Ota yhteyttä - Loistohoiva

Ota yhteyttä

Voit jättää soittopyynnön alla olevalla lomakkeella, tai ottaa yhteyttä suoraan valitsemaasi toimipisteeseen.

Jätä soittopyyntö:

Palvelumme kulmakiviä ovat luotettavuus, välittäminen ja ammattitaito.

”Jokaisen ihmisen tarpeet, rutiinit ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat erilaisia – niinpä myös palveluidemme sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaalle aina yksilöllisesti, omannäköistä elämää tukien.” 

-Jyrki Palomäki

Vastaamme satojen senioreiden toiveeseen asua kotona mahdollisimman pitkään. Käytännössä tämä toteutuu laadukkaalla, luotettavalla, ammattitaitoisella ja yksilöllisellä kohtaamisella. 

Palvelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja/tai läheisen kanssa. Asiakkaan kotiin tulee aina tuttu hoivatyöntekijä, jonka käynnit ovat kiireettömiä (väh.2h) ja sisältö joustaa muuttuvien tarpeiden mukaan. Loistohoiva™ hoitajien työsuhteet ovat pitkiä ja haluamme pitää heistä hyvää huolta. Noin 50 hoitajaa tuottaa pääkaupunkiseudulla tuhansien tuntien verran palvelua asiakkaiden kodeissa joka kuukausi.

Saamme jatkuvasti kuulla asiakkailta ja heidän omaisiltaan, kuinka apumme helpottaa heidän arkeaan. Tällainen palaute tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä, sillä haluamme auttaa asiakkaitamme ja heidän perheitään voimaan paremmin.

”Minulle on tärkeää tuottaa laadukasta palvelua sekä ylläpitää työyhteisöä jossa on hyvä olla.”

-Jyrki Palomäki, hoivayrittäjä

Loistohoiva syntyi halusta edistää senioreiden ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia tarjoamalla seniorin kotiin poikkeuksellisen laadukasta ja yksilöllistä palvelua. Seniorien lisäksi Loistohoiva on laajentanut palveluaan myös erityislasten ja -perheiden tukeen.

Jyrki Palomäki (DI) on tarjonnut koti- ja hoivapalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2013. Hän kokee hyvän asiakaspalvelun ja -kokemuksen tuottamisen erityisen tärkeänä. 

”Minulle on tärkeää tuottaa laadukasta palvelua sekä ylläpitää työyhteisöä jossa on hyvä olla.” -Jyrki Palomäki

 

"Minulle on tärkeää tuottaa laadukasta palvelua sekä ylläpitää työyhteisöä jossa on hyvä olla." -Jyrki