Ota yhteyttä - Loistohoiva Ota yhteyttä - Loistohoiva

Ota yhteyttä

Palvelemme Uudellamaalla ja Tampereen seudulla. Löydät tarkemmat yhteystiedot alla olevien linkkien takaa.

Loistohoiva Uusimaa
010 850 9510

Loistohoiva Tampere
010 850 9520

Yrityksemme

Loistohoiva™ on syntynyt perustajayrittäjien halusta tarjota ikäihmisille poikkeuksellisen laadukasta hoivapalvelua mahdollistaen siten asiakkaidensa omassa kodissa asumisen mahdollisimman pitkään.

”Jokaisen asiakkaamme tarpeet, rutiinit ja henkilökohtaiset mieltymykset ovat erilaiset, samalla tavalla kuin meillä nuoremmillakin. Sen vuoksi palveluidemme sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaalle aina yksilöllisesti” kertovat yrittäjät Elina Salonen ja Jyrki Palomäki Loistohoivan toiminnan pääperiaatteesta.

Omassa kodissa asuminen on lähes jokaisen ikäihmisen toiveissa, mutta siellä asumisen on oltava turvallista ja mielekästä. Teemme töitä sen eteen, että asiakkaidemme elämä täyttyisi onnellisista päivistä mahdollisista sairauksista ja rajoitteista huolimatta. Luotettavuus, lupauksien pitäminen, välittäminen, ammattimainen palvelukokonaisuus – näistä syntyy Loistohoiva™.

Yrityksemme on tarjonnut koti- ja hoivapalveluita Pääkaupunkiseudulla ja ympäryskunnissa sekä Tampereen seudulla jo vuodesta 2013. Palveluksessamme työskentelee noin sata sitoutunutta hoivatyöntekijää ja tuotamme kuukausittain tuhansien tuntien verran palvelua asiakkaidemme kodeissa.

Elina Salonen on fysioterapeutti, muistihoitaja ja terveystieteiden maisteri. Hän tuo yritykseen vahvan gerontologisen osaamisen sekä monipuolisen ymmärryksen ikääntyvän henkilön toimintakyvyn tukemisesta ja ylläpitämisestä. Jyrki Palomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri, jonka erityisenä vahvuutena on osaaminen hyvän asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottamisesta. Yhteistä heille on tinkimättömyys laadusta ja halu toimia suunnannäyttäjinä hoiva-alalla.

Loistohoivan perustajat, Jyrki Palomäki ja Elina Salonen

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa