Ota yhteyttä - Loistohoiva Ota yhteyttä - Loistohoiva

Ota yhteyttä!

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat

Vantaan Seniorihoiva Oy
Rajatorpantie 8 A, 6.krs
01600 Vantaa
010 850 9510
uusimaa@loistohoiva.fi

Tampereen seutu

Tampereen Seniorihoiva Oy

Federleynkatu 3,

33400 Tampere 010 850 9520
tampere@loistohoiva.fi

Mietityttääkö Sinua, miten vanhempasi pärjäävät kotonaan? 

Syövätkö he hyvin ja säännöllisesti? Milloin he ovat mahtaneet ulkoilla viimeksi? Tai miten he selviytyvät kodin siivoustöistä ja pääsevätkö he turvallisesti peseytymään? Entä kuka ennättää saattaa heidät lääkäriin?

Me Loistohoivassa ymmärrämme, että monella omaisella on huoli ikääntyneistä vanhemmistaan. He haluaisivat, että äidin tai isän olisi mahdollisimman turvallinen ja hyvä olla kotona ja toisaalta he ovat tietoisia vanhempiensa lisääntyneestä avuntarpeesta. Omaiset haluaisivat auttaa heitä itse, mutta oman elämän kiireet ja haasteet toimivat rajoitteina. Tällöin on hyvä tiedostaa, että vanhempiensa auttamista on myös se, että antaa ulkopuolisen avun auttaa.

Loistohoiva tarjoaa ikäihmisille juuri sitä apua, jota he tarvitsevat. Oli sitten kyse säännöllisestä viikoittaisesta tai päivittäisestä käynnistä tai vain silloin tällöin tarvittavasta avusta; me autamme mielellämme näissä asiakkaiden moninaisissa tarpeissa.

Hoivatyöntekijämme ovat tarkkaan valikoituja, luotettavia ja tekevät työtään suurella sydämellä. Jokaisen heistä antaisimme hoitaa myös meidän omia vanhempiamme. Tämä kertoo suuresta luottamuksesta ja arvostuksesta työntekijöitämme kohtaan.

Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma hoivatyöntekijä, joka pitää hyvän huolen juuri Sinun isästäsi tai äidistäsi. Luottamus rakentuu tuttuudesta sekä siitä, että asiat tulevat hoidetuiksi. Muutokset terveydentilassa tai muissa tarpeissa tulevat helposti huomioiduiksi, kun kerrasta toiseen käy sama tuttu työntekijä. Lisäksi työntekijämme raportoivat asiakaskäynneistään meille jokaisen käynnin jälkeen ja näin meillä on mahdollisuus reagoida asiakkaan muuttuneeseen tilanteeseen ja olla halutessanne teihin omaisiin yhteydessä.

Muistihoiva

Maksuton arviokäynti

Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne, esittelee Loistohoivaa sekä Muistihoiva -palvelua sekä tekee ehdotuksen palvelukokonaisuudesta. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Mikäli palvelun aloituksesta sovitaan arviokäynnillä, laatii palvelupäällikkömme kirjallisen palvelusopimuksen sekä hoito- ja palvelusuunnitelman sekä halutessanne sopii kotitalousvähennyksen hoitamisesta puolestanne. Samalla käydään läpi mahdollisia muita tukimuotoja, joita on mahdollista saada ja hakea. Tämä kaikki kuuluu palvelukokonaisuuteemme ja on asiakkaillemme maksutonta.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Palvelumme turvallisuus

Kaikki palveluumme liittyvä sisältö perustuu luotettavasti tutkittuun tietoon. Seuraamme THL:n ja Sosiaali- ja terveysministeriön suosituksia ja ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme yhteistyötä mm. Muistiliiton ja SUMU:n kanssa.