Palveluseteli - Loistohoiva

Palvelusetelit

Palveluseteli on kunnan myöntämä maksuväline tuottamallemme palvelulle.

Kunta määrää palvelusetelin arvon ja asiakas voi ostaa palvelusetelillä kunnan hyväksymiltä palveluntuottajilta palvelua. Lisäksi asiakas voi ostaa palvelua myös itsemaksavana palvelusetelin lisäksi. Setelin saamisen edellytys on aina kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustajan arvio palvelutarpeesta.

Asiakkaidemme yleisimmät palvelusetelit ovat 

  • Omaishoitajan vapaa kotiin -palveluseteli
  • Kotihoidon palveluseteli

 

Palvelusetelin käyttö Loistohoiva™ palveluihin

  1. Jotta sinulle voidaan myöntää palveluseteli, kunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja tekee luonasi palveluntarpeen arvion.
  2. Kun palveluseteli on myönnetty, sinulle annetaan lista kunnan hyväksymistä palveluntuottajista. Loistohoiva on tällä listalla.
  3. Soita tai jätä meille soittopyyntö, niin sovitaan yhteinen tapaaminen jossa suunnitellaan yksilöllinen palvelu juuri sinun tarpeisiisi. Voit käyttää palveluseteliä palvelun maksamiseen.

 Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää liittyen erilaisiin palveluseteleihin. Autamme mielellämme.

Lähde: STM

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Edunvalvonta ja edunvalvonta-valtuutus

Elämässä voi tulla hetki, jolloin omien asioiden hoitaminen itsenäisesti ei ole enää mahdollista. Lue tästä lisää edunvalvonnasta ja sen kevyemmistä vaihtoehdoista.

Kotitalousvähennys

Asiakkaamme voivat saada kotitalousvähennystä hoivatyöntekijöidemme tekemästä työstä. Autamme kotitalousvähennyksen haussa.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa