Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva

Palvelut hoivakotiin

Käyntimme tukevat toimintakykyä ja mielekästä hoivakodin arkea.

Säännölliset tutun hoitajan vierailut hoivakodissa tukevat seniorin henkistä ja fyysistä toimintakykyä.

Käyntien sisältö räätälöidään aina asiakkaan, omaisen ja hoitohenkilökunnan kanssa tukemaan seniorin hyvinvointia, toimintakykyä ja elämän mielekkyyttä hoivakodissa.

Käynneillä voimme esimerkiksi ulkoilla, harrastaa liikuntaa, viettää aikaa tärkeän harrastuksen parissa, asioida yhdessä esimerkiksi kaupoilla, tutussa naapurustossa tai lääkärissä.

Muistihoiva®  hoivakotiin

Muistisairas henkilö hyötyy erilaisista aktiviteeteista, esimerkiksi ulkoilusta. Hoivakodin aktiviteettien lisäksi Muistihoiva® -palvelu tuo lisämaustetta erilaisista aivoterveyttä edistävistä virikkeistä, kuten harrastamisesta ja ulkoilusta yhdessä tutun työntekijän kanssa. 

Hoivatyöntekijämme voivat lähteä asiakkaan kanssa yhdessä esimerkiksi tutulle kampaajalle tai miettiä yhdessä vaihtoehtoja hoivakodin ulkopuolisille aktiviteeteillä koronarajoitteiden sallimissa rajoissa.

Myös hoivakodissa asuvilla asiakkailla vierailee sama tuttu hoivatyöntekijä. Tutun hoivatyöntekijän kanssa on turvallista jakaa myös hoivakodin arkea ja toisaalta mahdollistaa monipuolista aktiviteettiä sekä asiointeja, asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. Saman työntekijän käynnit mahdollistavat sen, että työntekijämme voi seurata muistisairaan vointia. Vaikka muistisairas ei muistaisi työntekijäämme nimeltä, olemme saaneet omaisilta palautetta siitä että muistisairas kokee tapaamiset tutuiksi ja turvallisiksi.

palvelut hoivakotiin

Sinua saattaisi kiinnostaa myös