Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva

Palvelut hoivakotiin

Liikunta ja ulkoilu tukee toimintakykyä ja tuo päivään mielekästä sisältöä.

Ulkopuolinen palvelu hoivakodissa asuvalle asiakkaalle voi olla esimerkiksi ulkoilua, kiireetöntä seuranpitoa tai asiointikäyntejä. Hoivakodissa asuvan asiakkaan palvelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen omaisensa sekä hoivakodin hoitohenkilökunnan kanssa, jotta palvelu tukee parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan ja hoivakodin arkea.

MUISTIHOIVA hoivakotiin

Hoivakodissa asuva asiakas voi hyötyä hoivakodin aktiviteettien lisäksi esimerkiksi erilaisista aivoterveyttä edistävistä virikkeistä, kuten harrastamisesta ja ulkoilusta. Hoivatyöntekijämme voivat lähteä asiakkaan kanssa yhdessä esimerkiksi tutulle kampaajalle tai olla turvallisena tukena teatteriretkellä.

Myös hoivakodissa asuvilla asiakkailla vierailee sama tuttu hoivatyöntekijä. Tutun hoivatyöntekijän kanssa on turvallista jakaa myös hoivakodin arkea ja toisaalta mahdollistaa monipuolista aktiviteettiä sekä asiointeja, asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. 

palvelut hoivakotiin

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Ravitsemus ja ruuanlaitto

Yhteinen ruuanlaitto ja monipuoliset ateriat luovat pohjaa terveelliselle ruokavaliolle. Hyvä ravitsemustila on edellytys hyvälle toimintakyvylle.

MUISTIHOIVA

MUISTIHOIVA  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa