Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva

Palvelut hoivakotiin

Ulkopuolinen palvelu hoivakodissa asuvalle seniorille voi olla esimerkiksi ulkoilua, kiireetöntä seuranpitoa tai asiointikäyntejä.

Liikunta, ulkoilu, sosiaalinen kanssakäyminen ja yhdessä tekeminen tukevat mielekästä elämää ja terveyttä. Hoivakodissa asuvan asiakkaan palvelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan ja hänen omaisensa sekä hoivakodin hoitohenkilökunnan kanssa, jotta palvelu tukee parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan ja hoivakodin arkea.

Muistihoiva®  hoivakotiin

Muistisairas henkilö hyötyy erilaisista aktiviteeteista, esimerkiksi ulkoilusta. Hoivakodin aktiviteettien lisäksi Muistihoiva® -palvelu tuo lisämaustetta erilaisista aivoterveyttä edistävistä virikkeistä, kuten harrastamisesta ja ulkoilusta yhdessä tutun työntekijän kanssa. 

Hoivatyöntekijämme voivat lähteä asiakkaan kanssa yhdessä esimerkiksi tutulle kampaajalle tai miettiä yhdessä vaihtoehtoja hoivakodin ulkopuolisille aktiviteeteillä koronarajoitteiden sallimissa rajoissa.

Myös hoivakodissa asuvilla asiakkailla vierailee sama tuttu hoivatyöntekijä. Tutun hoivatyöntekijän kanssa on turvallista jakaa myös hoivakodin arkea ja toisaalta mahdollistaa monipuolista aktiviteettiä sekä asiointeja, asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. Saman työntekijän käynnit mahdollistavat sen, että työntekijämme voi seurata muistisairaan vointia. Vaikka muistisairas ei muistaisi työntekijäämme nimeltä, olemme saaneet omaisilta palautetta siitä että muistisairas kokee tapaamiset tutuiksi ja turvallisiksi.

palvelut hoivakotiin

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Kauppa-apu palvelumme helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Ravitsemus ja ruuanlaitto

Yhteinen ruuanlaitto ja monipuoliset ateriat luovat pohjaa terveelliselle ruokavaliolle. Hyvä ravitsemustila on edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa