Palvelut hoivakotiin - Loistohoiva

Palvelut hoivakotiin

Käyntimme tukevat toimintakykyä ja mielekästä hoivakodin arkea.

Tutun hoivatyöntekijän vierailut hoivakodissa tukevat henkistä ja fyysistä toimintakykyä.

Käyntien sisältö suunnitellaan aina asiakkaan, omaisen ja hoitohenkilökunnan kanssa tukemaan seniorin hyvinvointia, toimintakykyä ja mielekkyyttä hoivakodissa.

Käynneillä voimme esimerkiksi ulkoilla, harrastaa liikuntaa, viettää aikaa tärkeän harrastuksen parissa tai vaikka asioida yhdessä kaupoilla, naapurustossa tai lääkärissä.

palvelut hoivakotiin

Muistisairaan elämänlaadun tukeminen hoivakodissa

Muistisairas henkilö hyötyy erilaisista aktiviteeteista, esimerkiksi ulkoilusta. Hoivakodin aktiviteettien lisäksi Muistisairaan hoito -palvelu tuo lisämaustetta erilaisista aivoterveyttä edistävistä virikkeistä, kuten harrastamisesta ja ulkoilusta yhdessä tutun työntekijän kanssa. 

Hoivatyöntekijämme voivat lähteä asiakkaan kanssa yhdessä esimerkiksi tutulle kampaajalle tai miettiä yhdessä vaihtoehtoja hoivakodin ulkopuolisille aktiviteeteille.

Myös hoivakodissa asuvilla asiakkailla vierailee sama tuttu hoivatyöntekijä. Tutun hoivatyöntekijän kanssa on turvallista jakaa myös hoivakodin arkea ja toisaalta mahdollistaa monipuolista aktiviteettiä sekä asiointeja, asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. Saman työntekijän käynnit mahdollistavat sen, että työntekijämme voi seurata muistisairaan vointia. Vaikka muistisairas ei muistaisi työntekijäämme nimeltä, olemme saaneet omaisilta palautetta siitä että muistisairas kokee tapaamiset tutuiksi ja turvallisiksi.

omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee jaksamista ja toimintakykyä kotona.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

kaatumisen ehkaiseminen logan weaver lgnwvr