Sairaanhoitaja kotiin - Loistohoiva Sairaanhoitaja kotiin - Loistohoiva

Sairaanhoitaja kotiin

Tikkien poistoon tai haavahoitoon sairaalaan? Kuka tekisi lääkkeiden jaon? Meillä sairaanhoitaja voi tulla tekemään toimenpiteet kotiin.

Kotisairaanhoito mahdollistaa sairaanhoitajan tai lähihoitajan käynnit asiakkaalle kotiin. Yhdessä muiden palveluiden kanssa kotisairaanhoito mahdollistaa turvallisen ja mielekkään kotona asumisen.

Loistohoivalla kotisairaanhoito on mahdollinen lisäpalveluna asiakkaillemme kiireettömän kotihoivan lisäksi. Asiakas voi saada silloin kotiinsa sekä kotihoidon tukipalveluita että kotisairaanhoidon palveluita. Kotisairaanhoito voi sisältää esimerkiksi lääkehuollon, terveydentilan seurannan, haavahoidon sekä apteekkiasioinnit.

Terveyden- ja sairaanhoidon palveluita valvovat Valvira ja aluehallintovirastot; Loistohoiva Tampere toimii Pirkanmaan aluehallintoviraston alueella ja Loistohoiva Uusimaa puolestaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnassa.

Kotisairaanhoito  MUISTIHOIVAN tukena

Muistisairaan henkilön palvelut ovat usein kokonaisvaltainen kokonaisuus sekä kotihoidon tukipalveluita että kotisairaanhoitoa. Sairaanhoidon palvelut voidaan yhdistää muihin palveluihimme osana MUISTIHOIVA -palvelua, jolloin asiakkaalla säilyy mahdollisimman turvallinen ja tuttu tiimi ympärillä.

kotisairaanhoito

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa suoraan toimistomme numeroon. Keskustellaan tilanteestanne ja mietitään vaihtoehtoja.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

MUISTIHOIVA

MUISTIHOIVA  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa