Sairaanhoitaja kotiin - Loistohoiva

Sairaanhoitaja kotiin

Asiakkaamme voivat pyytää Loistohoiva™ sairaanhoitajan kotiin esimerkiksi jakamaan lääkkeet, poistamaan tikit tai hoitamaan haavaa.

Kotisairaanhoito mahdollistaa sairaanhoitajan tai lähihoitajan käynnit asiakkaalle kotiin. Kotikäynnit helpottavat arkea sillä käyntejä sairaalaan ei tarvitse tehdä jokaisen pienen toimenpiteen kohdalla, ja sairaanhoitaja on helposti tavoitettavissa samasta numerosta kuin muukin Loistohoiva™ palvelu.

Kotisairaanhoito voi sisältää esimerkiksi lääkehuollon, terveydentilan seurannan, haavahoidon sekä apteekkiasioinnit.

Muistihoiva® 

kotisairaanhoito

Muistisairaan henkilön palvelut ovat usein kokonaisvaltainen kokonaisuus sekä kotihoidon tukipalveluita että kotisairaanhoitoa. Sairaanhoidon palvelut voidaan yhdistää muihin palveluihimme osana Muistihoiva® -palvelua, jolloin asiakkaalla säilyy mahdollisimman turvallinen ja tuttu tiimi ympärillä.

Terveyden- ja sairaanhoidon palveluita valvovat Valvira ja aluehallintovirastot; Loistohoiva Tampere toimii Pirkanmaan aluehallintoviraston alueella ja Loistohoiva Uusimaa puolestaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnassa.

kotisairaanhoito

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa suoraan toimistomme numeroon. Keskustellaan tilanteestanne ja mietitään vaihtoehtoja.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa