Sairaalasta kotiutuminen - Loistohoiva

Sairaalasta kotiutuminen

Sairaalasta kotiutuminen jännittää usein sekä kotiutujaa että omaisia.

Hyvin suunniteltu ja kiireettömästi toteutettu kotihoiva on yhtenä osana ehkäisemässä sairaalakierrettä kotiutumisvaiheessa. Kotihoidon tukipalveluna luotettavat hoivatyöntekijämme voivat avustaa sujuvan arjen aloittamisessa ja jatkamisessa kotiutumisen jälkeen.

Teemme yhteistyötä kotihoidon kanssa ja yhteistyön avulla myös tieto esimerkiksi voinnin muutoksista tai kotiutumisen sujumisesta välittyy eri tahojen välillä. Kotihoivan avulla kotiympäristöstä ja kotiin palaamisesta voidaan tehdä miellyttävää ja turvallista, jolloin kotiutuminen on asiakkaalle mieluista eikä aiheuta sairaalassa olon jälkeen esimerkiksi pelkoa.

Sairaalasta kotiutuminen 
Muistihoiva®  
-palvelun tukena

Muistisairaalla asiakkaalla sairaalajakso on voinut tuoda paljon muutosta ja hämmennystä tuttuihin rutiineihin. Sairaalasta kotiutumisen vaiheessa korostuvat kiireettömässä kotihoivassa tarkka suunnittelu sekä yhteistyö asiakkaan, omaisten sekä muiden hoitavien tahojen (mm. kotihoito, eri alojen terapeutit) kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa kotiutumista kaikin tavoin ja luoda turvallinen arki sairaalajakson jälkeen. Tarvittavia palveluita toimintakyvyn tukemisen lisäksi voi olla esimerkiksi saattaminen kotiin kotiutumispäivänä, avustaminen aamu- ja iltatoimissa sekä lääkemuistutukset. Asiakkaan luona käyvä hoivatyöntekijä saa tarvittavan perehdytyksen asiakkaan tilanteeseen ja sisäistä koulutusta muistisairaan hoivatyöhön ammattitaitonsa tueksi.
Muistibotti

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Heräsikö kysymyksiä? Voit halutessasi jättää alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla. Voimme keskustella tilanteestasi, ja kuinka voisimme olla mahdollistamassa elämäntilanteesi sopivia vaihtoehtoja. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Kauppa-apu

Kauppa-apu palvelumme helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Sairaanhoitaja kotiin

Meiltä on mahdollista pyytää sairaanhoitaja kotiin lisäpalveluna asiakkaillemme. Sairaanhoitaja voi esim. jakaa lääkkeet ja tehdä haavahoitoa.

Muistihoiva®

Muistihoiva® tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa