Yhteistyössä Loistohoiva ja KTN – Hoivaa ja siivousta saumattomasti​ - Loistohoiva

Yhteistyössä Loistohoiva ja KTN – Hoivaa ja siivousta saumattomasti

Loistohoiva on aina asettanut asiakkaan hyvinvoinnin keskiöön ja pyrkinyt tarjoamaan tukea, joka edistää kotona asumisen turvallisuutta ja itsenäisyyttä.
 
Nyt olemme aloittaneet yhteistyön KTN Siivouspalveluiden kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja arjen sujumiseksi.
 
Yhteistyömme ansiosta asiakkaamme saavat kodinhoidollisten ja kevyiden siivoustöiden lisäksi luotettavan kumppanin vaativampiin siivoustehtäviin.
Loistohoiva ja KTN

Luotettava kumppani vaativiin siivoustehtäviin

KTN Siivouspalvelut on tunnettu laadukkaasta siivoustyöstään ja sitoutumisestaan asiakkaidensa hyvinvointiin. Kun Loistohoivan työntekijä havaitsee, että kodin siivouksessa tarvitaan erityisosaamista tai vaativampia toimenpiteitä, me voimme konsultoida KTN ammattilaisia ja ohjata heidät huolehtimaan asiakkaan siivoustarpeista. Näin varmistamme, että kotinne on aina siisti, turvallinen ja viihtyisä.

Tämän kumppanuuden myötä voimme keskittyä ydinosaamiseemme – kodinhoidollisten tehtävien ja henkilökohtaisen hoivan tarjoamiseen – samalla kun KTN tarjoaa asiakkaillemme lisäarvoa siivouspalveluissa. Yhdessä pystymme huolehtimaan kokonaisvaltaisesti niin kodin siisteydestä kuin asiakkaidemme hyvinvoinnista, jotta arki sujuisi mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti.

 

Loistohoiva ja KTN jakavat samat arvot

Loistohoiva ja KTN Siivouspalvelut jakavat saman arvopohjan, jossa asiakas on aina kaiken keskiössä. Molemmat yritykset uskovat kokonaisvaltaiseen ja ihmisläheiseen palveluun, jossa asiakasta kuunnellaan ja hänen tarpeensa huomioidaan yksilöllisesti. Luotettavuus, joustavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat molemmille tärkeitä periaatteita. Lisäksi sekä Loistohoiva että KTN pitävät työntekijöidensä hyvinvointia keskeisenä, sillä tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät takaavat parhaan mahdollisen palvelun asiakkaille. Tämä yhteinen arvopohja luo vankan perustan yhteistyöllemme, jossa asiakkaan etu ja hyvinvointi ovat aina etusijalla.

Jaa teksti eteenpäin:

Ota yhteyttä ja kuule lisää kotihoito palveluistamme!

Loistohoivan palvelut parantavat asiakkaidemme hyvinvointia monin tavoin. Arvostava ja kiireetön kohtaaminen, sosiaalinen tuki, fyysisen hyvinvoinnin edistäminen ja positiivinen vaikutus mielialaan ovat esimerkkejä siitä, kuinka voimme tehdä arjesta parempaa. Olemme täällä tuomassa iloa ja tukea arkeen. Jos sinä tai läheisesi kaipaatte apua, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Olemme valmiita tukemaan ja auttamaan, jotta sinä ja läheisesi voisitte elää parempaa ja täydempää elämää!

Ota yhteyttä

📞050 372 1638

✉️ info@loistohoiva.fi

Lue lisää blogitekstejä