Palvelumme - Loistohoiva

Palvelumme

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Kodinhoito

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä

Omaishoidon vapaa

Omaishoidon vapaa palvelumme tarkoituksena on sopeutua eri tilanteisiin joustavasti, jotta koko perhe saa arjessaan aina tarvittavan avun.

Kauppa-apu

Kauppa-apu palvelumme helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Sairaalasta kotiutuminen

Sairaalasta kotiutuminen voi olla jännittävä niin kotiutujalle kuin omaisellekin. Kiireetön kotihoiva helpottaa kotiutumista.

Sairaanhoitaja kotiin

Meiltä on mahdollista pyytää sairaanhoitaja kotiin lisäpalveluna asiakkaillemme. Sairaanhoitaja voi esim. jakaa lääkkeet ja tehdä haavahoitoa.

Ystäväpalvelu ja viriketoiminta

Ystäväpalvelu ja viriketoiminta tuo arkeen säännöllistä yhdessäoloa ja mukavaa, mieltä ja kehoa piristävää tekemistä.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Palvelut hoivakotiin

Hoivakoti - Palvelumme ulottuu myös hoivakodin asukkaalle. Mahdollistamme monipuolista aktiviteettiä ja asiointiapua tutun henkilön kanssa.

Palvelumme räätälöidään aina kulloisenkin
tilanteen mukaiseksi.

Palvelumme laajuus voi vaihdella kerran viikossa toteutuvasta yksittäisestä hoivakäynnistä aina ympärivuorokautiseen Muistihoiva®  -palveluun. Kaiken tavoitteena on mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Palvelun alkaessa käymme läpi kotiympäristön turvallisuutta yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa teemme muutosehdotuksia ja autamme niiden toteutuksessa.

seija

Maksuton arviokäynti

Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti soittamalla palvelunumeroomme tai täyttämällä yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne, ja tekee ehdotuksen palvelukokonaisuudesta. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Mikäli palvelun aloituksesta sovitaan arviokäynnillä, laatii palvelupäällikkömme kirjallisen palvelusopimuksen sekä hoito- ja palvelusuunnitelman sekä halutessanne sopii kotitalousvähennyksen hoitamisesta puolestanne. Samalla käydään läpi mahdollisia muita tukimuotoja, joita on mahdollista saada ja hakea. Tämä kaikki kuuluu palvelukokonaisuuteemme ja on asiakkaillemme maksutonta.