Avoimet työpaikat - Loistohoiva

Muistihoivan

Avoimet työpaikat

Haetko tiimivastaavan paikkaa? Klikkaile pikahakemuksemme, niin olemme yhteydessä!

  • Etsimme lapsiasiakkaallemme Tiimivastaavaa Tampereelle! Tiimivastaava toimii yhteyshenkilönä eri toimijoiden kanssa, vastaa rekrytoinnista, työvuorosuunnittelusta, laadun kehittämisestä sekä palvelun sujuvuudesta. Työstä 40% on hoitotyötä asiakkaan kotona. Tiimivastaavalla on työssään koko Loistohoiva Tampereen palvelutiimin tuki.

Työhön soveltuva koulutus on esimerkiksi sairaanhoitaja, mutta myös muu soveltuva amk-tason tai hoitoalan koulutus huomioidaan. 

REKRY 1

Monipuoliset työtehtävät ja elämäntilanteeseesi sopivat työtunnit. 

työhyvinvointi

Työntekijän ja asiakkaan hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

  • Työvuoroista ja asiakkaista sovitaan työntekijämme kanssa aina erikseen. Otamme huomioon työntekijöidemme toiveet käyntien sisällön suhteen, sillä uskomme että mielekkäät kohtaamiset ja vuorot syntyvät työn mielekkyyden ja merkityksellisyyden kautta.

 

Satu, Loistohoiva hoivatyöntekijä

”Mielenkiintoiset työtehtävät ja positiivinen palaute on antoisaa ja tuo onnistumisen tunteen”

Vietämme paljon aikaa yhdessä asiakkaiden kanssa, joten heistä on tullut läheisiä – koen tekeväni tärkeää työtä. Saan vaikuttaa paljon työmäärääni ja siihen mitä haluan tehdä. Uuden asiakkuuden alkaessa kanssani keskustellaan työnkuvasta ja asiakkaasta.

Olen aiemmin työskennellyt liikematka-asiantuntijana, joten ala oli uusi eikä virallista hoitoalan koulutusta ole. Oma motivaatio ja into opetella uutta riittää pitkälle, sillä meidät perehdytetään tehtäviin, järjestetään koulutuksia ja tuetaan tarpeen mukaisesti.

-Satu, hoivatyöntekijä

Tule mukaan iloiseen joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä ja oppimaan uutta!