Avoimet työpaikat - Loistohoiva

Katso täältä avoimet työpaikkamme ja hae mukaan!

Tuemme senioreiden, erityislapsiperheiden ja vammaisten henkilöiden arkea ja hyvinvointia.

Yhdellä asiakkaalla tehty työvuoro kestää tyypillisesti noin 2-4h, joten työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Jokaisella työntekijällä on omat vakiasiakkaat, jotka tulevat tutuiksi.

Työ sopii kaikille jotka pitävät toisten auttamisesta ja haluavat tehdä joustavaa osa-aikaista työtä.

Kuka voi hakea?

Meille voi hakea monesta eri elämäntilanteesta – työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai muuten osa-aikatyötä etsivälle henkilölle. 

Pyrimme löytämään jokaiselle työntekijälle sopivat asiakkaat aikataulujen, koulutuksen/kokemuksen ja asuinalueen mukaan.

Täytä pikahakemus tästä! ⬇ 

Avustajana Loistohoivassa

Avustajanamme työskentely ei edellytä hoitoalan koulutusta tai kokemusta. Työntekijöiltä odotetaan empatiakykyä, ymmärrystä ikääntyneiden ja mahdollisesti sairaiden ihmisten tarpeista ja kykyä toimia vastuullisesti ja itsenäisesti.

Loistohoiva avustajien työntekijöiden pääasiallisena tehtävänä on tarjota laadukasta hoivaa ja tukea asiakkaille. 

Avustajamme ovat sitoutuneita asiakkaidensa hyvinvointiin ja tekevät parhaansa varmistaakseen, että asiakkaat voivat elää mukavaa ja mahdollisimman itsenäistä elämää. 

Meillä työskenteleminen voi olla erittäin palkitsevaa, kun näkee, kuinka omalla työllään on mahdollista edistää asiakkaiden elämänlaatua.

Kiireetöntä ihmisen kohtaamista ja auttamista - omiin aikatauluihisi sopivasti!

Tavoitteemme on mahdollistaa hoitajien ja hoivatyöntekijöiden toiveiden mukaiset asiakaskäynnit.  Uskomme että on kaikkien etu, että hoitajat/hoivatyöntekijät saavat tehdä sellaista työtä, jossa he viihtyvät.

Otamme huomioon erilaiset elämäntilanteet, aikataulut ja toiveet työtehtävien suhteen. Uskomme että onnistuneet kohtaamiset asiakkaan kanssa syntyvät työn mielekkyyden ja merkityksellisyyden tunteen kautta. 

Meille voi hakea monista eri lähtökohdista – pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat asiakkaat toiveidesi, koulutuksesi ja kokemuksesi perusteella.

Satulla ei ollut aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä, mutta halusi muutosta elämäänsä ja auttaa ihmisiä työkseen.

”Hain avustajaksi Loistohoivaan, sillä halusin liikematka-asiantuntijana toimimisen jälkeen ihmisläheisempää työtä. Hoitoala kiinnosti, mutta koulutusta ei ollut, joten Loistohoivan avustajana toimiminen tuntui heti oikealta ja luontevalta ratkaisulta.

Yllätyin siitä, kuinka pitkälle oma motivaatio ja into opetella uutta riittää. Meidät perehdytetään tehtäviin, järjestetään koulutuksia ja tuetaan tarpeen mukaan.

Vietämme paljon aikaa yhdessä asiakkaiden kanssa, joten heistä on tullut läheisiä – koen tekeväni tärkeää työtä. Mielenkiintoiset työtehtävät ja positiivinen palaute on antoisaa ja tuo onnistumisen tunteen. Saan vaikuttaa paljon työmäärääni ja siihen mitä haluan tehdä. Uuden asiakkuuden alkaessa kanssani keskustellaan työnkuvasta ja asiakkaasta.”

-Satu, Loistohoiva avustaja