Kauppa-apu - Loistohoiva Kauppa-apu - Loistohoiva

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu on monelle asiakkaillemme arjen toimivuuden kannalta tärkeä palvelu. 

Kauppa-apu mahdollistaa kauppaostosten saannin suoraan kotiin tutun hoivatyöntekijän tuomina. 

Kaupassa asiointi hoituu käytännössä niin että tuttu hoivatyöntekijämme saa asiakkaalta joko käteistä tai pankkikortin mukaan kauppaan yhdessä kauppalistan kanssa. Kauppalistan voi asiakas/omainen tehdä itse, tai tarvittaessa pyytää siihen meiltä apua. Tuotteet tuodaan suoraan asiakkaalle, jolloin asiakas voi vastaanottaa ne ovelta tai pyytää lajittelemaan tuotteet jääkaappiin ja kuivakaappeihin.

Palvelujemme minimiveloitus on 2h/krt. Kaupassakäyntiin voi siis ajan riittäessä liittää esimerkiksi ruuanlaittoa tai kotitöissä avustamista.

Kauppa-apu Muistihoivan tukena

Terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla voidaan ehkäistä tai viivästyttää muistisairauden etenemistä. Loistohoivan kauppa-apu ja ruokalistojen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa auttaa syömään monipuolista ja terveellistä ruokaa.

Kauppa-apu tukee muistisairaan monipuolisen ja säännöllisen ravinnon toteutumista. Jääkaapissa on tärkeää olla monipuolista ja helposti saatavaa ruokaa, jotta jääkaapin sisältö olisi houkuttelevaa ja muistuttaa syömään jotakin. Kauppa-apu käynnin yhteydessä voidaan esimerkiksi varmistaa, että asiakas muistaa syödä aterian ja pitää samalla seuraa.

kauppa-apu ostokset

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva

Muistihoiva on monipuolinen ja kattava palvelu muistisairaan henkilön turvallisen kotona asumisen edistämiseksi.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa