Kauppa-apu - Loistohoiva

Kauppa-apu

Kaupassa käynti voi käydä haastavaksi iän myötä.

Painavat kauppakassit, välimatka tai muistisairaus voi olla esteenä tai haasteena kaupassakäyntiin. Kauppa-apu on helpottanut monien asiakkaidemme arkea. Kaupasta saa kerralla paljon tarvikkeita ja energiaa jää muihin asioihin. Kauppakäyntiin voidaan liittää myös esimerkiksi apteekissa 

Näin kauppa-apu etenee:

1. Tuttu työntekijä tulee ovelle

2. Asiakas antaa kauppalistan ja tarvittavat ohjeet kauppaan.

3. Maksuun tarvitaan käteistä, tai vaihtoehtoisesti työntekijämme maksaa ostokset ja summa laskutetaan kuukausilaskun yhteydessä.

4. Työntekijämme lähtee kauppaan ja tuo sieltä sovitut tuotteet. Asiakas saa kuitin ja mahdolliset vaihtorahat.

5. Asiakas voi vastaanottaa tuotteet ovelta kontaktien välttämiseksi, tai antaa työntekijämme tulla auttamaan ostosten purussa.   

Hyvä huomioida: Palvelujemme minimiveloitus on 2h/krt. Kaupassakäyntiin voi siis ajan riittäessä liittää esimerkiksi ruuanlaittoa tai kotitöissä avustamista.

Kauppa-apu Muistihoiva® palvelun tukena

Terveellisellä ja tasapainoisella ruokavaliolla voidaan ehkäistä tai viivästyttää muistisairauden etenemistä. Loistohoivan kauppa-apu ja ruokalistojen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa auttaa syömään monipuolista ja terveellistä ruokaa.

Kauppa-apu tukee muistisairaan monipuolisen ja säännöllisen ravinnon toteutumista. Jääkaapissa on tärkeää olla monipuolista ja helposti saatavaa ruokaa, jotta jääkaapin sisältö olisi houkuttelevaa ja muistuttaa syömään jotakin. Kauppa-apu käynnin yhteydessä voidaan esimerkiksi varmistaa, että asiakas muistaa syödä aterian ja pitää samalla seuraa

kauppa-apu ostokset

Haluatko, että otamme yhteyttä?

Heräsikö kysymyksiä? Voit halutessasi jättää alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla. Voimme keskustella tilanteestasi, ja kuinka voisimme olla mahdollistamassa elämäntilanteesi sopivia vaihtoehtoja. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa