Omaishoidon tuki - Loistohoiva

Omaishoidon tuki

Omaishoitajalla on mahdollisuus saada apua ja tukea kotiin, jolloin arki sujuu helpommin. Loistohoivan palvelu tuo kotiin konkreettisen avun ja henkisen tuen.

Omaishoidon tuki on konkreettista apua kotiin.

Omaishoitajalla on mahdollisuus saada apua ja tukea kotiin, jolloin arki sujuu helpommin. Loistohoivan palvelu tuo kotiin konkreettisen avun ja henkisen tuen.

Omaishoidon vapaa -palveluseteli on tarkoitettu tukemaan omaishoitajan jaksamista. Palveluseteli mahdollistaa n. 2-4 Loistohoivan avustajan käyntiä kuukaudessa. Käynnin aikana avustaja voi esim. pitää seuraa tai tehdä hoitotoimenpiteitä sillä aikaa, kun omaishoitaja käy asioilla tai lepää. Myös joitain arkisia askareita voi jättää meidän hoidettavaksi.

Tärkeintä on löytää tavat, joilla voimme tukea juuri teidän arkea ja omaishoitajuutta parhaiten.

Omaishoitaja on henkilö, joka pitää huolta perheenjäseneestään tai muusta läheisestään, joka sairaudesta, vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivan tarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti.

-Omaishoitajaliitto

Laadukas hoivapalvelu omaishoitajan hyvinvoinnin tukena

Jokaisen tilanne on yksilöllinen, jonka vuoksi koemme tärkeäksi räätälöidä palvelun sopivaksi jokaisen arkeen. 

Omaishoitajana toimivat asiakkaamme ovat kokeneet, että Loistohoivan apu kodinhoidollisissa askareissa ja hoitotoimenpiteissä on helpottanut arkea ja lisännyt omaishoitajan hyvinvointia. 

Konkreettisen avun lisäksi ehkäisemme eristäytymistä ja yksinäisyyttä, sillä sama tuttu hoitaja on monelle asiakkaalle tärkeä sosiaalinen kontakti.

Loistohoiva_iapiiajyrki
1) Hae Omaishoidon Palveluseteli
Hae palveluseteliä ottamalla yhteyttä hyvinvointialueen palveluohjaajaan. Senioriasiakkaana kannattaa olla yhteydessä Seniori Infoon, mutta jos sinulla on erityislapsi tai vammainen hoidettavanasi, ota yhteys vammaispalveluun. Kun sinulla on tiedossa palvelusetelin numero, voit hyödyntää sen Loistohoivan palveluihin.
2) Maksuton arviokäynti
Jokaisen elämäntilanne on yksilöllinen. Tulemme kotiinne tekemään arviokäynnin, jonka aikana tutustumme paremmin toisiimme ja tilanteeseenne. Suunnittelemme yhdessä kuinka voisimme olla parhaiten avuksi juuri teille.
Varaa maksuton arviokäynti
3) Palvelun alkaminen
Avustajan kotikäynnit alkavat yhdessä sovitulla aikataululla ja käyntien sisällöllä. Olemme toimistolta yhteydessä hoidon alkamisen jälkeen varmistaaksemme, että viihdytte avustajan kanssa ja asiat ovat sujuneet odotetusti. 
Jätä yhteydenottopyyntö
Previous slide
Next slide

Omaishoidon vapaa -palveluseteli mahdollistaa kotihoidon, joka tarjoaa ratkaisuja omaishoitajan jaksamiseen.

Päätös omaishoidosta on suuri ja läheisen ihmisen kohdalla omaishoitaminen voi olla myös erittäin raskasta. Loistohoiva™ -palvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää ratkaisuja, jotka tukevat yksilöllisesti omaishoitajan ja -hoidettavan kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Kunnioitamme perheiden yksilöllisiä tarpeita ja laadimme yhdessä asiakkaan sekä läheisten kanssa palvelusuunnitelman maksuttomalla arviokäynnillä.

Ulkopuolisen avun vastaanottaminen voi tuntua hankalalta asialta monista eri syistä. Haluamme kuitenkin korostaa,  että hoitajamme ovat koulutettuja ja palvelumme aina luottamuksellista. Palvelumme luottamuksellisuus muodostuu yksilöllisestä kohtaamisesta, tutusta hoitajasta/tiimistä sekä yhteisesti sovituista suunnitelmista.

Tuttu hoitaja tuntee tilanteenne, ja osaa auttaa sopivalla tavalla.

Getter Karu
Getter Karu
Read More
Työnantajana Loistohoiva on loistava. Olen viihtynyt kyseisessä yrityksessä vuosia. Toimiston väki ovat ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan kaikessa. Koen, että minua kuullaan ja kunnioitetaan. Voin tehdä töitä ilman kiireitä ja nautin siitä, että oikeasti on aikaa olla läsnä ❣️
Heikki Palmroos
Heikki Palmroos
Read More
Hyvää, kiireetöntä kotihoitoa ikäihmisille. Äitini pitää todella paljon Susanin käynneistä.
Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ry
Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ry@pkseudunomaishoitajat
Read More
Inhimillistä ja iloista palvelua. Olemme saaneet hyvää palautetta jäseniltämme.
Previous
Next

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.