Omaishoidon vapaa - Loistohoiva

Omaishoidon vapaa

Omaishoitaja; Hyödynnä omaishoidon vapaa -palveluseteli tukemaan jaksamista ja helpottamaan arkea.

Tuttu hoitaja tuntee tilanteenne ja osaa auttaa sopivalla tavalla.

Omaishoidon vapaa -palvelusetelin voi hyödyntää itselle sopivalla tavalla

Omaishoidon vapaa -palveluseteli on tarkoitettu tukemaan omaishoitajan jaksamista. Palveluseteli mahdollistaa mm. seuranpidon tai hoitotoimenpiteiden teon sillä aikaa kun omaishoitaja käy asioilla tai lepää. Myös raskaammat kotityöt voi jättää meidän tehtäväksi, jolloin omaishoitajan voimia säästyy ja arki helpottuu.

omaishoidon vapaa tukee omaishoitajan jaksamista

Miten omaishoitajan sijaistaminen toimii

1. Omaishoidon palveluseteli

Hae omaishoidon vapaan palveluseteliä hyvinvointialueeltasi, ja hyödynnä se meidän palveluissamme. Autamme tarvittaessa palvelusetelin hakemisessa.

2. Tarvekartoitus ja palvelut

Jokaisen omaishoitajan tilanne on hieman erilainen. Siksi haluamme tutustua tarkkaan juuri teidän tilanteeseenne, jotta tiedämme millaista apua teille tarjoamme ja millainen hoitaja teille sopisi parhaiten.

3. Hoidon alkaminen

Hoitajamme kotikäynnit alkavat yhdessä sovitulla aikataululla ja käyntien sisällöllä. Olemme toimistolta yhteydessä hoidon alkamisen jälkeen varmistaaksemme, että viihdytte hoitajan kanssa ja asiat ovat sujuneet odotetusti. 

Omaishoitajan palvelut

Alla suosituimmat omaishoitajille suunnatut palvelumme, joita voit hyödyntää omaishoitajan vapaa -palvelusetelillä. Kokeneet hoitajamme ovat tottuneet sijaistamaan ja auttamaan omaishoitajia kaikenlaisissa päivittäisissä askareissa.

omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee omaishoitajan jaksamista.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

kotihoito hinta

Omaishoidon vapaa -palveluseteli mahdollistaa kotihoidon, joka tarjoaa ratkaisuja omaishoitajan jaksamiseen.

Päätös omaishoidosta on suuri ja läheisen ihmisen kohdalla omaishoitaminen voi olla myös erittäin raskasta. Loistohoiva™ -palvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää ratkaisuja, jotka tukevat yksilöllisesti omaishoitajan ja -hoidettavan kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Kunnioitamme perheiden yksilöllisiä tarpeita ja laadimme yhdessä asiakkaan sekä läheisten kanssa palvelusuunnitelman maksuttomalla arviokäynnillä.

Ulkopuolisen avun vastaanottaminen voi tuntua hankalalta asialta monista eri syistä. Haluamme kuitenkin korostaa,  että hoitajamme ovat koulutettuja ja palvelumme aina luottamuksellista. Palvelumme luottamuksellisuus muodostuu yksilöllisestä kohtaamisesta, tutusta hoitajasta/tiimistä sekä yhteisesti sovituista suunnitelmista.

Tuttu hoitaja tuntee tilanteenne, ja osaa auttaa sopivalla tavalla.

Varaa asiantuntijaltamme maksuton arviokäynti!

Arviokäynnin tarkoituksena on auttaa löytämään sopiva palvelu tai neuvoa yleisesti. Arviokäynti ei sido ostamaan palvelua. Voit varata asiantuntijamme arviokäynnin ottamalla meihin yhteyttä tai jättämällä soittopyynnön, jolloin voimme keskustella tilanteestanne ja teille sopivasta ajankohdasta arviokäynnille.

Tuttu hoitaja

Luoksenne tulee tuttu hoitaja, jonka kanssa on hyvä olla ja toimia. Pysyvyys tarjoaa turvaa, luottamusta ja mielekästä seuraa.

Joustava ja yksilöllinen

Palvelu suunnitellaan aina sopimaan omaan elämäntilanteeseen ja tukemaan hyvinvointia joustavasti.

Kiireetön palvelu

Meillä on aikaa viettää aikaa kanssasi, sekä kuulla palautetta ja kuunnella tilanteitanne herkällä korvalla.