Omaishoidon vapaa - Loistohoiva Omaishoidon vapaa - Loistohoiva

Muistihoivan

Omaishoidon vapaa

Omaishoitajankaan ei tarvitse jaksaa yksin.

Päätös omaishoidosta on suuri ja läheisen ihmisen kohdalla omaishoitaminen voi olla myös erittäin raskasta. Voisimmeko helpottaa raskasta arkea niin, että voisitte keskittyä yhdessäoloon tai omaishoitaja ottaa omaa aikaa?

Ammattitaitoiset ja luotettavat hoivatyöntekijämme voivat olla läheisen seurana ja apuna sillä välin, kun omaishoitaja on asioilla tai vaikkapa harrastamassa. Myös raskaammat kotityöt voi jättää hoivatyöntekijämme tehtäväksi niin, että omaishoitajan voimat säästyvät ja arki helpottuu.

Omaishoitajatilanteessa ulkopuolisen avun vastaanottaminen voi olla herkkä asia ja tilanteessa tarvitaan tarkkaa luottamuksellisuutta. Meillä luottamuksellisuus muodostuu yksilöllisestä palvelusta, tutusta hoivatyöntekijästä tai tiimistä sekä yhteisesti sovituista suunnitelmista.

Mikäli omaishoitajalle on myönnetty kaupungin omaishoitajan vapaa –palveluseteli, voi palveluitamme hankkia kyseisellä setelillä.

Omaishoidon vapaa 

MUISTIHOIVAN tukena

Omaishoidon tuen tarve ja sisältö voivat vaihdella hyvinkin paljon eri muistisairaiden asiakkaiden välillä. Kunnioitamme perheiden yksilöllisiä tarpeita ja laadimme yhdessä asiakkaan sekä läheisten kanssa palvelusuunnitelman maksuttomalla hoivakonsultaatiokäynnillä.

Muistisairauden edetessä palvelutarve voi muuttua paljon; palvelumme tarkoituksena on sopeutua eri tilanteisiin joustavasti, jotta koko perhe saa arjessaan aina tarvittavan avun.

omaishoitajan vapaa 1

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

MUISTIHOIVA

MUISTIHOIVA  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Kauppa-apu

Loistohoivan kauppa-apu palvelu helpottaa ja edesauttaa monipuolisen ravinnon saantia helposti kaupasta omaan jääkaappiin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa