Mitä etälahjaksi? - Loistohoiva

Tämä vuosi on ollut kummallinen – siitä voimme varmasti olla kaikki samaa mieltä. Tänä vuonna ei Joulun aikana liikuta samanlailla kun normaalisti, joten lahjatkin voivat kysyä erityistä luovuutta ja pohdintaa. Toisaalta tänä erikoisena vuotena lahjoilla voi olla vielä suurempi merkitys – etälahja viestittää muistamisesta ja voi tulla vielä enemmän yllätyksenä kuin livenä vaihdettu lahja.

Keräsimme hieman listaa etälahjoista, toivottavasti näistä on sinulle ja läheisillesi apua ja iloa!

 

1. Kortit ja kirjeet

Tämä pikkuhiljaa vähentyvä viestintäkeino tuottaa monelle paljon iloa. Kortit voi teettää esimerkiksi itse otetusta kuvasta tai sujauttaa valokuvan kortin kanssa kirjekuoreen. Jos innostut kirjoittaamaan pidempää tekstiä, voit antaa lahjaksi hypyn muistoihin tai lyhyen tarinan pariin. Voit tilata kortteja tai muita tuotteita omalla kuvallasi esimerkiksi täältä.

2. Kukkakimppu

Monet kukkaliikkeet toimittavat kimppuja kotiovelle, joten kimpun tilaaminen ja toimittaminen toteutuu suuressa osassa maata melko vaivattomasti. Samalla kertaa tuet pienyrittäjiä ja ilahdutat läheistäsi!

Tampereen seudulla suosittelemme erityisesti Harjun Kukka ja Hautauspalvelua.

3. Käytännön apu kotiin

Jos läheiselläsi on hankalaa esimerkiksi käydä itse kaupassa, voit ostaa kauppa-apu palvelun meiltä. Autamme muissakin asioissa, mutta olemme huomanneet, että erityisesti kaupassakäynti ja muu asiointi tuottaa vaikeuksia monelle. Yhteystiedot löydät tämän blogitekstin alta tai nettisivuiltamme.

4. Seuranpito ja mielen aktivointi

Monet meistä kokevat yksinäisyyttä erityisesti nyt korona-aikana. Voit pitää seuraa läheiselle puhelimitse, videoyhteydellä tai tilata Loistohoivasta kävijän läheisesi luokse. Teemme sekä yksittäisiä käyntejä että säännöllistä, jatkuvaa palvelua Uusimaan ja Pirkanmaan alueella. Osaamisemme ulottuu normaalista seuranpidosta mieltä aktivoivaan hoivaan ja käynnit räätälöidään henkilökohtaisesti.

5. Konserttilippu

Vaikka emme ole päässeet nauttimaan livekonserteista pitkään aikaan, monet artistit ja yhtyeet ovat siirtyneet livekonsertteihin verkossa.

Oliko näistä hyötyä? Toivottavasti oli, sillä itse ainakin kovasti mietin kuinka voisin isovanhempiani tällaisena aikana ilahduttaa. 💛Jos kaipaat apua jonkun lahjan toteutuksessa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Matalalla kynnyksellä keskustellaan vaihtoehdoista ja järkevimmistä ratkaisuista sinun ja läheisesti tilanteeseen.

 

Seuraathan meitä jo Instagramissa?

 

Ihanaa Joulunodotusta! 

 

Uusimaa

010 850 9510

uusimaa@loistohoiva.fi

 

Tampere

010 850 9520

tampere@loistohoiva.fi

 

Löydät tarkemmat yhteystiedot täältä.

 

Jyrki Palomäki, Elina Salonen, Loistohoiva

 

Tämän tekstin kirjoitti

Vilhelmiina Vesterinen

Yhteisöpedagogi (amk)

Uudenmaan seutu