Kotihoito Uusimaa - Loistohoiva

Yhteystiedot:

010 850 9510

Rajatorpantie 8 A (6krs)

01600 Vantaa

Uudenmaan palvelutiimi:

Loistohoiva™ yksityisen kotihoidon palvelutiimi huolehtii laadukkaasta palvelusta, mielekkäästä arjesta ja saumattomasta tiedonkulusta. Yksilöllinen palvelukokonaisuus, huolellinen rekrytointi ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita.


Asiakkaat ja omaiset – palautteenne on tärkeää!

Vastaanotamme mielellämme palautetta jotta tiedämme mikä palveluissamme on hyvää ja mikä kehitettävää. Voit antaa palautetta numerossa 010 850 9510 tai sähköpostitse uusimaa@loistohoiva.fi.

Jyrki 1

Jyrki Palomäki

Toimitusjohtaja

DI

jyrki.palomaki@loistohoiva.fi

Essi Saarinen

Essi Saarinen

Palvelukoordinaattori

fysioterapeutti (AMK)

050 372 1638

essi.saarinen@loistohoiva.fi

vilhelmiina

Vilhelmiina Vesterinen

Rekrytointikoordinaattori, some-viestintä ja markkinointi

yhteisöpedagogi (AMK)

vilhelmiina.vesterinen@loistohoiva.fi

Ia Salomaki1

Ia Salomäki

Vastaava sairaanhoitaja

sairaanhoitaja (AMK)

ia.salomaki@loistohoiva.fi

martta

Martta Keskitalo

(Opintovapaalla)

Palvelupäällikkö

fysioterapeutti (AMK)

Loistohoiva™ potilasasiamies ja työsuojeluvaltuutettu

Loistohoiva Uusimaan potilasasiamies:

Laura Joensuu

laura.joensuu@loistohoiva.fi

010 850 9520

Työsuojeluvaltuutettu

Hoivatyöntekijät saavat työsuojeluvaltuutetun yhteystiedot toimistolta perehdytyskoulutuksen yhteydessä, sekä valtuutetun vaihtuessa. Tarvittaessa yhteystietoja voi pyytää myös erikseen osoitteesta uusimaa@loistohoiva.fi 

Mietityttääkö Sinua, miten vanhempasi pärjäävät kotonaan? 

Syövätkö he hyvin ja säännöllisesti? Milloin he ovat mahtaneet ulkoilla viimeksi? Tai miten he selviytyvät kodin siivoustöistä ja pääsevätkö he turvallisesti peseytymään? Entä kuka ennättää saattaa heidät lääkäriin?

Monella omaisella on huoli ikääntyneistä vanhemmistaan. He haluaisivat, että äidin tai isän olisi mahdollisimman turvallinen ja hyvä olla kotona ja toisaalta he ovat tietoisia vanhempiensa lisääntyneestä avuntarpeesta. Omaiset haluaisivat auttaa heitä itse, mutta oman elämän kiireet ja haasteet toimivat rajoitteina. Tällöin on hyvä tiedostaa, että vanhempiensa auttamista on myös se, että antaa ulkopuolisen avun auttaa.

Loistohoiva tarjoaa ikäihmisille juuri sitä apua, jota he tarvitsevat. Oli sitten kyse säännöllisestä viikoittaisesta tai päivittäisestä käynnistä tai vain silloin tällöin tarvittavasta avusta; me autamme mielellämme näissä asiakkaiden moninaisissa tarpeissa.

Hoivatyöntekijämme ovat tarkkaan valikoituja, luotettavia ja tekevät työtään suurella sydämellä. Jokaisen heistä antaisimme hoitaa myös meidän omia vanhempiamme. Tämä kertoo suuresta luottamuksesta ja arvostuksesta työntekijöitämme kohtaan.

Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma hoivatyöntekijä, joka pitää hyvän huolen juuri Sinun isästäsi tai äidistäsi. Luottamus rakentuu tuttuudesta sekä siitä, että asiat tulevat hoidetuiksi. Muutokset terveydentilassa tai muissa tarpeissa tulevat helposti huomioiduiksi, kun kerrasta toiseen käy sama tuttu työntekijä. Lisäksi työntekijämme raportoivat asiakaskäynneistään meille jokaisen käynnin jälkeen ja näin meillä on mahdollisuus reagoida asiakkaan muuttuneeseen tilanteeseen ja olla halutessanne teihin omaisiin yhteydessä.

Maksuton arviokäynti

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa