Kotihoito Uusimaa - Loistohoiva

Loistohoiva Uusimaa

010 850 9510

Rajatorpantie 8A

01600 Vantaa

uusimaa@loistohoiva.fi

Loistohoiva™ palvelutiimi huolehtii laadukkaasta palvelusta, mielekkäästä arjesta ja saumattomasta tiedonkulusta.

Ota yhteyttä soittamalla, jättämällä soittopyyntö tai sähköpostitse.

Puhelun hinta 8,35snt/puh + 16,69snt/min

Palvelutiimi ja yhteystiedot

Loistohoiva syntyi halusta edistää senioreiden ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia tarjoamalla seniorin kotiin poikkeuksellisen laadukasta ja yksilöllistä palvelua. 

loistohoiva loiste vihrea 2022
Jyrki 1

Jyrki Palomäki

Toimitusjohtaja

DI

jyrki.palomaki@loistohoiva.fi

Loistohoiva sairaanhoitaja Ia Salomäki

Ia Salomäki

Palvelupäällikkö

Vastaava sairaanhoitaja

ia.salomaki@loistohoiva.fi

Piia Leppanen

Piia Leppänen

Aikataulukoordinaattori

lähihoitaja

piia.leppanen@loistohoiva.fi

Loistohoiva viestintä Vilhelmiina Vesterinen

Vilhelmiina Vesterinen

Viestintäkoordinaattori

yhteisöpedagogi (AMK)

vilhelmiina.vesterinen@loistohoiva.fi

Palautteenne on meille tärkeää!

Asiakkaat ja omaiset – palautteenne on meille tärkeää!

Vastaanotamme mielellämme palautetta asiakkailta, omaisilta ja työntekijöiltämme, jotta voimme kehittää ja ylläpitää palvelumme laatua. 

Voit antaa palautetta numerossa 010 850 9510 tai sähköpostitse uusimaa@loistohoiva.fi

Arvostamme myös valtavasti Google arvosteluja ja kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Loistohoiva™ potilasasiamies

Potilasasiamies on puolueeton taho, joka neuvoo ja auttaa potilasta hoitoon sekä kohteluun liittyvissä asioissa. Potilasasiamieheen voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Martta Keskitalo

Martta Keskitalo

010 850 9510

martta.keskitalo@loistohoiva.fi

Työsuojeluvaltuutettu

Hoivatyöntekijät saavat työsuojeluvaltuutetun yhteystiedot toimistolta perehdytyskoulutuksen yhteydessä, sekä valtuutetun vaihtuessa. 

Tarvittaessa yhteystietoja voi pyytää myös erikseen osoitteesta uusimaa@loistohoiva.fi 

Mietityttääkö Sinua, miten vanhempasi pärjäävät kotonaan? 

Syövätkö he hyvin ja säännöllisesti? Milloin he ovat mahtaneet ulkoilla viimeksi? Tai miten he selviytyvät kodin siivoustöistä ja pääsevätkö he turvallisesti peseytymään? Entä kuka ennättää saattaa heidät lääkäriin?

Monella omaisella on huoli ikääntyneistä vanhemmistaan. He haluaisivat, että äidin tai isän olisi mahdollisimman turvallinen ja hyvä olla kotona ja toisaalta he ovat tietoisia vanhempiensa lisääntyneestä avuntarpeesta. Omaiset haluaisivat auttaa heitä itse, mutta oman elämän kiireet ja haasteet toimivat rajoitteina. Tällöin on hyvä tiedostaa, että vanhempiensa auttamista on myös se, että antaa ulkopuolisen avun auttaa.

Loistohoiva tarjoaa ikäihmisille juuri sitä apua, jota he tarvitsevat. Oli sitten kyse säännöllisestä viikoittaisesta tai päivittäisestä käynnistä tai vain silloin tällöin tarvittavasta avusta; me autamme mielellämme näissä asiakkaiden moninaisissa tarpeissa.

Hoivatyöntekijämme ovat tarkkaan valikoituja, luotettavia ja tekevät työtään suurella sydämellä. Jokaisen heistä antaisimme hoitaa myös meidän omia vanhempiamme. 

Jokaiselle asiakkaalle valitaan oma hoivatyöntekijä, joka pitää hyvän huolen juuri Sinun isästäsi tai äidistäsi. Luottamus rakentuu tuttuudesta sekä siitä, että asiat tulevat hoidetuiksi. Muutokset terveydentilassa tai muissa tarpeissa tulevat helposti huomioiduiksi, kun kerrasta toiseen käy sama tuttu työntekijä. Lisäksi työntekijämme raportoivat asiakaskäynneistään meille jokaisen käynnin jälkeen ja näin meillä on mahdollisuus reagoida asiakkaan muuttuneeseen tilanteeseen ja olla halutessanne teihin omaisiin yhteydessä.