Kotitalousvähennys - Loistohoiva

Kotitalousvähennys

Asiakkaillamme on oikeus kotitalousvähennykseen, joka on vuoden 2023 alusta jopa -60%. Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan tehdystä työstä (esim. hoiva- ja hoitotyöt, siivous, remonttityöt).

Autamme kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä maksuttomana lisäpalveluna asiakkaillemme. Mikäli asiakas tai omainen haluaa tehdä kotitalousvähennyksen ilmoittamisen itsenäisesti, toimitamme erittelyn josta löytyy tarvittavat tiedot ilmoitusta varten.

Lue lisää ↓

Kotitalousvähennyksen ilmoittaminen on maksuton lisäpalvelu asiakkaillemme.

Autamme kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä ilmoittamalla tiedot verottajalle valtakirjan avulla, tai toimittamalla asiakkaalle erittelyn josta on vaivatonta löytää oikeat tiedot omaa veroilmoitusta tehdessä. Siitä löytyy yrityksemme Y-tunnus, laskun loppusumma (sis.verot) sekä työn osuus (sis.verot). Verovähennyksen voi ilmoittaa kahdella tapaa – joko verokortille tai veroilmoitukseen.

Jos ilmoitat tiedot verokortille, saat edun vähennyksestä heti. Jos ilmoitat tiedot veroilmoitukseen, vähennys huomioidaan jäännösveron tai veronpalautuksen määrässä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

010 850 9510

info@loistohoiva.fi

Loistohoiva palvelutiimi
omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee jaksamista ja toimintakykyä kotona.