Kotitalousvähennys - Loistohoiva
kotitalousvahennysta hoivapalvelusta

Kotitalousvähennystä hoivapalvelusta

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan tehdystä työstä (esim. hoiva- ja hoitotyöt, siivous, remonttityöt). Vuonna 2023 kotitalousvähennys on jopa -60%. Omavastuuosuus 100e.

Autamme kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä maksuttomana lisäpalveluna asiakkaillemme. Mikäli asiakas tai omainen haluaa tehdä kotitalousvähennyksen ilmoittamisen itsenäisesti, toimitamme erittelyn josta löytyy tarvittavat tiedot ilmoitusta varten.

Kotitalousvähennyksen ilmoittaminen on maksuton lisäpalvelu asiakkaillemme

Autamme kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä ilmoittamalla tiedot verottajalle valtakirjan avulla, tai toimittamalla asiakkaalle erittelyn josta on vaivatonta löytää oikeat tiedot omaa veroilmoitusta tehdessä. Siitä löytyy yrityksemme Y-tunnus, laskun loppusumma (sis.verot) sekä työn osuus (sis.verot). Verovähennyksen voi ilmoittaa kahdella tapaa – joko verokortille tai veroilmoitukseen.

Jos ilmoitat tiedot verokortille, saat edun vähennyksestä heti. Jos ilmoitat tiedot veroilmoitukseen, vähennys huomioidaan jäännösveron tai veronpalautuksen määrässä.

omaishoidon vapaa kadet

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee jaksamista ja toimintakykyä kotona.