Kodinhoito - Loistohoiva

Kodinhoito

On tärkeää että oma koti tuntuu hyvältä ja turvalliselta. 

Kodinhoidollisissa töissä asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä, jolloin puuhastelun lomassa voidaan vaihtaa kuulumiset ja ajatukset. Kodinhoidolliset työt sisältävät tyypillisesti ylläpitosiivouksia, lakanoiden vaihtoa, pyykinpesua ja tekstiilien silittämistä. Lähtökohtaisesti ajatuksena on aktivoida myös asiakas siivoamaan jaksamisensa puitteissa, mutta voimme hyvin myös sopia että hoivatyöntekijämme hoitaa kaiken yksin.

Muistihoiva® -palvelu huomioi myös kodin viihtyvyyden ja turvallisuuden

Muistihoiva® -palvelun työntekijät varmistavat muistisairaan turvallisen kotiympäristön arkisen siivoamisen ja yhdessä tekemisen kautta. 

Osallistamme asiakasta mahdollisuuksien mukaan kodinhoidollisiin askareisiin. Yhdessä tutun työntekijämme kanssa askareet voivat toimia yhtenä osana kuntouttavaa arkea. Yhdessä tekeminen voi virkistää, tuoda tarvittavaa arkiliikuntaa sekä madaltaa kynnystä myös muuhun harrastamiseen. 

Palveluun sisältyy esimerkiksi vaarallisien kemikaalien turvallisen säilytyksen varmistaminen, sekä pilaantuneiden elintarvikkeiden poisto.

Olemme nähneet monia perheitä ja tilanteita. Koulutetut työntekijämme osaavat kohdata muistisairaan ja arvioida tilannetta kokonaisvaltaisesti. Niin kuin kaikki palvelumme, myös kodinhoidollinen palvelu joustaa asiakkaan ja omaisten toiveen mukaan.

kodinhoito

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

Muistihoiva®

Muistihoiva®  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa