Kodinhoito - Loistohoiva

Kodinhoito

On tärkeää, että oma koti tuntuu hyvältä ja turvalliselta.

Apu kodinhoidossa tukee viihtyvyyttä ja turvallisuutta kotona.

Kodinhoito on arkinen mutta yksilöllinen ja hyvinvointia tukeva asia.

Niin kuin muissakin palveluissamme, myös kodinhoidollisissa askareissa auttaa aina tuttu hoivatyöntekijä, jonka tulemme esittelemään asiakkaan luokse palvelun alkaessa.

Tuttu hoivatyöntekijä mahdollistaa sen, että askareita voidaan edistää joustavasti ja edellisestä kerrasta jatkaen. Kodinhoidon lomassa myös kuulumisten vaihto tutun henkilön kanssa sujuu mukavasti.

Kodinhoidolliset työt voivat sisältää esimerkiksi ylläpitosiivousta, lakanoiden vaihtoa, pyykin pesua ja tekstiilien silittämistä.

kodinhoito

Kodinhoito voidaan helposti yhdistää myös muihin tarpeisiin!

Moni asiakkaamme on kokenut kodinhoito -tuen hyvänä osana muuta palvelukokonaisuutta. Kodinhoito onkin kätevää yhdistää esimerkiksi yhteiseen ruuanlaittoon tai kauppa-apuun. 

Hyvä huomioida:

Hoivatyöntekijämme käynti kestää vähintään 2h, jonka aikana hän voi auttaa joustavasti tarvittavissa asioissa!

Kodinhoito tukee myös muistisairaan viihtyvyyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä kotona.

Hoivatyöntekijät varmistavat muistisairaan turvallisen kotiympäristön arkisen siivoamisen ja yhdessä tekemisen kautta. 

Kodinhoito palvelu on myös mahdollisuus osallistaa asiakasta mukaan kodinhoidollisiin askareisiin. Yhdessä tutun työntekijämme kanssa askareet voivat toimia yhtenä osana kuntouttavaa arkea. Yhteinen tekeminen kodinhoidollisten askareiden parissa voi virkistää, tuoda tarvittavaa arkiliikuntaa sekä madaltaa kynnystä myös muuhun harrastamiseen. 

Palveluun sisältyy esimerkiksi vaarallisien kemikaalien turvallisen säilytyksen varmistaminen, sekä pilaantuneiden elintarvikkeiden poisto.

Olemme nähneet monia perheitä ja tilanteita. Koulutetut hoivatyöntekijämme osaavat kohdata muistisairaan ja arvioida tilannetta kokonaisvaltaisesti. Niin kuin kaikki palvelumme, myös kodinhoidollinen palvelu joustaa asiakkaan ja omaisten toiveen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

omaishoitaja - ota yhteytta