Kodinhoito - Loistohoiva Kodinhoito - Loistohoiva

Kodinhoito

Kodinhoidollinen tuki varmistaa turvallisen ja mielekkään asumisen.

Koti on tärkeä paikka. Se, kuinka sitä huolletaan ja pidetään huolta ei ole yhdentekevää. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat olossa kotonaan hyväksi, joten teemme voitavamme mielekkyyden ja turvallisuuden edistämiseksi.

Kodinhoidollisissa töissä asiakkaan luona käy tuttu hoivatyöntekijä. Kodinhoidolliset työt voidaan tehdä asiakkaan kanssa yhdessä tai asiakkaan kanssa voidaan sopia, mitä kodinhoidollisia töitä hän toivoo työntekijämme kotonaan tekevän. Kodinhoidolliset työt voivat sisältää esimerkiksi ylläpitosiivouksia, lakanoiden vaihtoa tai pyykinpesua ja tekstiilien silittämistä.

Kodinhoito 
MUISTIHOIVAN tukena

Tuttu hoivatyöntekijä voi tehdä käynneillämme kodinhoidollisia askareita yhdessä asiakkaan kanssa, toimintakykyä ja virkistäytymistä tukien. 

Kodinhoito yhdessä asiakkaan kanssa voi toimia yhtenä osana kuntouttavaa arkea muistisairaalla asiakkaalla. Yhdessä tekeminen voi virkistää ja tuoda tarvittavaa arkiliikuntaa sekä madaltaa kynnystä myös muuhun harrastamiseen.

Kodinhoito hoivatyöntekijän toteuttamana varmistaa turvallisen kodin ja asumisen. Hoivatyöntekijämme tarkistaa samalla myös esimerkiksi vaarallisten kemikaalien turvallisen säilytyksen ja käytön sekä siivoaa esimerkiksi jääkaapista vanhentuneita elintarvikkeita. Kodinhoidollinen palvelumme joustaa asiakkaan ja omaisten toiveen mukaan.

kodinhoito

Voisimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymyksiä? Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. 

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Ravitsemus ja yhteinen ruuanlaitto

Muistisairaus aiheuttaa ikääntyneen ravitsemukselle monia haasteita. Hyvä ravitsemus ovat edellytys hyvälle toimintakyvylle.

Ulkoilu ja muu fyysinen aktiivisuus

Ulkoilu, liikunta ja fyysinen aktiivisuus ovat tärkeä osa ikääntyvän henkilön toimintakyvyn ja mielialan ylläpitämistä.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu voi sisältää esimerkiksi aamu- ja iltatoimissa avustamista, hygienian hoitoa, pukeutumisessa tai liikkumisessa avustamista.

MUISTIHOIVA

MUISTIHOIVA  tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynneillä tuetaan toimintakykyä ja arjen sujuvuutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa