Muistisairaan hoito - Loistohoiva

Muistisairaan hoito

Luotettava, laadukas ja joustava muistisairaan hoito

Muistihoiva askartelu

Omannäköinen ja hyvä hoito muistisairaalle

1) Kiireetön & kunnioittava

Käyntimme ovat luonteeltaan rauhallisia – aikaa keskustelulle ja rauhassa toimimiselle on tärkeää jäädä.

Tuttu ja koulutettu hoitaja tunnistaa muutoksia muistisairaan voinnissa ja osaa kohdata hänet kiireettömästi ja kunnioittavasti.

2) Toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tuki

Huomioimme asiakkaan tilanteen kokonaisuutena ja tuemme omannäköistä elämää mm. tuttujen harrastusten ja mielekkään liikkumisen kautta. 

Fyysisen ja henkisen toimintakyvyn tukeminen toteutuu mm. aktiivisuuden, ruokavalion ja mielekkään tekemisen kautta.

3) Yksilöllinen & joustava

Palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti, tarvittaessa yhteistyössä muiden hoitavien tahojen tai läheisen kanssa. 

Yksilöllinen ja joustava palvelu mukautuu erilaisiin tarpeisiin sairauden edetessä.

loistohoiva loiste punainen

Yksilöllinen hoito tukee muistisairaan toimintakykyä

Muistisairaan hoito perustuu viimeisimpiin suosituksiin aivoterveyden sekä muistisairaan kokonaishyvinvoinnin näkökulmasta. Koulutetut hoivatyöntekijämme osaavat kohdata muistisairaan ja ottaa huomioon elämäntilanteet kokonaisuutena. Tukemme edistää muistisairaan elämänlaatua ja toimintakykyä sekä auttaa läheistä jaksamaan paremmin.

Muistisairaan hoito
loistohoiva loiste punainen

Muistisairaan yksilöllinen hoito tukee omannäköistä elämää ja läheisen jaksamista

loistohoiva loiste punainen

Palvelumme tukee muistisairaan arkea säännöllisillä ja monipuolisilla kotikäynneillä. Käynnit mahdollistavat muistisairaan hyvän ja turvallisen arjen, samalla kun läheinen voi luottaa tukeemme ja huolehtia myös itsestään.

Muistisairaan arjessa on usein ruokailuun, toimintakykyyn ja turvallisuuteen liittyviä haasteita. Muistisairaan hoito on joustavaa, yksilöllistä ja luotettavaa. Palvelu perustuu uusimpiin tutkimuksiin ja tuoreeseen tietoon muistisairauksista ja aivoterveydestä.

 

Tuemme ja seuraamme muistisairaan asiakkaamme toimintakykyä yhteistyössä muiden hoitavien tahojen, omaisten ja esimerkiksi kunnallisen kotihoidon kanssa. 

Palvelukokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti, tukemaan asiakkaan toimintakykyä ja toteuttamaan omannäköistä elämää kotona. 

Tavoitteenamme on aina mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai jäikö jokin vielä epäselväksi? Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

ota yhteytta

Sinua saattaisi kiinnostaa myös