Muita hyödyllisiä palveluita - Loistohoiva

Muita hyödyllisiä palveluita

Monipuolisten tukipalveluiden lisäksi Loistohoiva tekee yhteistyötä muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Tälle sivulle olemme listanneet hyödyllisiä palveluita, joista meillä on kokemusta ja joiden kanssa meillä on toimivaa yhteistyötä.

uusikuulo logo

Huolta kuulosta?

Uusikuulo tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua kuuloon ja kuulonsuojaukseen. Täältä saat laadukkaat, uusimman teknologian kuulokojeet, joissa on monia eri toimintoja helpottamaan ja rikastamaan arkea.  Ajan kuulontutkimukseen voi varata nettisivuilta tai soittamalla.

kotioptikot 1

Optikkopalvelut suoraan kotiin

Lämminhenkinen ja kätevä optikkopalvelu kotiin! Kotioptikot ovat Suomen ensimmäinen ja ainut optikkopalvelu, joka hoitaa näöntarkastuksen ja silmälasien sovituksen kotona. Näöntarkastus kotona vain 59€!

Kotifysioliikkeella logo

Fysioterapiaa kotikäynteinä senioreille

Fysioterapia aloitetaan maksuttomalla kotikäynnillä, jolloin kartoitamme yhdessä asiakkaan toimintakykyä, laadimme hoitosuunnitelman sekä tavoitteet.

lakihelppi

Juristi taskussasi

Chattaa juristin kanssa tai hanki juristin tarpeisiisi laatima asiakirja edullisesti ja ilman ajanvarausta!

Paulanjalkaterapia

Jalkojenhoidot kotikäyntinä

Paulan Jalkaterapia tarjoaa ratkaisut jalkaterveyden haasteisiin. Jalkojen hoidon yhteydessä keskustellaan jalkojen terveyden ylläpidosta kotona.

luokse liikkuva hammashoito logo

Hammashoitoa mukavasti kotiin

Palveluihimme kuuluu mm. hammastarkastukset, korjaava hoito ja hammaskiven poisto. Käytössämme ovat modernit liikuteltavat laitteistot ja potilastuoli, jotka kulkeutuvat mukanamme asiakkaan luokse.

tulikukka logo

Kukkakauppa Myyrmäessä

Tulikukka on Vantaan Myyrmäessä jo yli 40 vuotta toiminut kukkakauppa. Tarjoamme kaikki kukkakaupan palvelut ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Kirsin ja Mirvan hiushuone

Parturi-Kampaamo Louhelassa

Ajan viihtyisään ja ammattitaitoiseen palveluun voi varata numerosta 040 371 1223 soittamalla, viestillä ja WhatsAppilla. Osoite: Louhelantie 3.

Hyvän Olon -hoitola

Kokonaisvaltainen hoitola Martinlaaksossa

Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme haastavissakin iho-ongelmissa ja kehon kiputiloissa. Tavoittemme on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti.

ebeling

Hammaslääkäri Ruoholahdessa ja Kalasatamassa

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaille yksilöllistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua, josta vastaa korkean ammattitaidon omaava henkilöstömme.

hammas oskari

Hammaslääkäri Myyrmäessä ja Kannelmäessä

Pyrimme kartoittamaan potilaalle selkokielellä suun nykyisen terveydentilan, tarvittavat hoitotoimenpiteet sekä ongelmat jotka saattavat ilmaantua pitkällä aikavälillä.

digihappy

Toimiva senioritabletti palveluna

Digihappy tuo helpot videopuhelut myös ilman kosketusta, kivaa tekemistä ja it-tuen. Hoidamme kaiken puolestasi.

Yhteistyö muiden organisaatioiden kanssa

Toimimme myös seuraavien organisaatioiden kanssa yhteistyössä:
aivovammaliitto 1
metropolia

Kyllikin suurena toiveena on aina ollut mahdollisuus asua omassa kotona.

Kyllikin suurena toiveena on aina ollut mahdollisuus asua omassa kotona, niin kauan kun se vain terveyden ja tuvallisuuden puolesta on mahdollista.

Hän uskoo, että monet muutkin seniorit jakavat saman toiveen, ja on iloinen, että meidän jo viisi vuotta kestäneen kotihoivapalvelumme vuoksi kotona asuminen on ollut mahdollista.

Kaikki kotihoitopalvelut

Kattavasta palveluvalikoimastamme löytyy jokaisen arkeen palvelu, joka tukee jaksamista ja toimintakykyä kotona.

omaishoidon vapaa kadet