Poimintoja Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumasta - Loistohoiva
Kehittyva Vanhustyo tapahtuma Loistohoiva Blogi

Poimintoja Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumasta

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma järjestettiin 7.2.2023 vanhustyön ammattilaisille. Ohjelmassa oli mielenkiintoisia luentoja sekä mahdollisuus tutustua moniin alan toimijoihin.

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumia on järjestetty valtakunnallisesti vuodesta 2015. Vuosittain tapahtumissa kouluttautuu yli 3000 vanhustyön ammattilaista.

Osallistuimme messuille tutustuaksemme muihin alan toimijoihin, kerätäksemme ideoita palvelumme kehittämiseen sekä päivittämään ymmärrystä ja tietämystämme ajankohtaisista aiheista ja teemoista.

Kehittäminen mahdollistaa työntekijöillemme mielekkään työpaikan ja asiakkaillemme laadukkaan palvelun.

Kehittyvä Vanhustyö messut
Juuli, Ia ja Vilhelmiina Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumassa

Miksi vanhustyön kehittäminen on tärkeää?

Vanhustyön kehittäminen on tärkeää palvelun laadun,  sekä vanhustyön vetovoimaisuuden ja työhyvinvoinnin kannalta. Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma toi yhteen monenlaisia alan toimijoita, joiden asiakaskunnilla ja työntekijöillä on kaikilla yksilöllisiä tarpeita, toiveita ja tavoitteita.

Tällaiset tapahtumat ovat tärkeitä palveluiden kehittämisen ja tiedon päivittämisen näkökulmasta. Lisäksi tapahtumat antavat mahdollisuuden uusien yhteistyökontaktien syntymiselle ja moniammatillisten verkostojen laajentamiselle. Yhteistyöverkostoista on vanhustyön toimijoille hyötyä monipuolisten ja laadukkaiden palveluiden kehittämisessä sekä työhyvinvoinnin edistämisessä. 

Vanhustyötä on tärkeää kehittää työntekijöiden näkökulmasta houkuttelevammaksi, jotta alalle saadaan osaavia ammattilaisia.  Vetovoimainen vanhustyö -hanke on selvittänyt mitkä asiat houkuttelevat alalle ja mitkä asiat motivoivat vanhustyön ammattilaisia työssään. 

Hankkeen esille tuomat asiat tulisi jokaisen organisaation huomioida, mikäli haluavat olla kiinnostava organisaatio jolla on pysyviä työsuhteita.

Verkostoitumista, kehittämistä ja oppimista

Loistohoivan palvelutiimistä messuille osallistui Ia, Juuli ja Vilhelmiina.

  • Ia (palvelupäällikkö) osallistui luennoille ja keskusteli näytteilleasettajien ja muiden ammattilaisten kanssa palveluidemme kehittämisen näkökulmasta. ”Yrityksemme jatkuva, tarkoituksenmukainen kehittäminen mahdollistaa työntekijöillemme mielekkään työpaikan ja asiakkaillemme laadukkaan palvelun jatkossakin.” -Ia
  • Juuli (Geronomiopiskelija) osallistui tapahtumaan kiinnostuksesta tutustua erilaisiin  alan toimijoihin sekä saadakseen uusia näkökulmia vanhustyöhön. ”Vanhustyön kehittäminen on lempiaiheitani ja oli ilo huomata aiheen kiinnostavan muitakin” -Juuli
  • Vilhelmiina (viestintäkoordinaattori) tuli etsimään uusia mahdollisia yhteistyökumppaneita ja tekemään videota. Videolla haastateltiin näytteilleasettajia kysymällä ”Minkä viestin he haluaisivat lähettää muille alan toimijoille?” ja ”Mikä on tärkeää vanhustenhoidossa?”.
Kehittyva Vanhustyo Globex Oy
Kuva: Tapahtuman järjestä Globex

Haluatko saada ajankohtaista tietoa vanhustenhoidosta ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi?

Jätä yhteystietosi jos haluat saada meiltä infoa noin 4-5kpl vuodessa.

* indicates required
ota yhteyttä loistohoiva

Tulevat Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumat

Klikkaamalla allaolevaa linkkiä pääset katsomaan tulevat Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumat.