Mitä kotihoito sisältää? - Loistohoiva

Mitä kotihoito sisältää?

Meidän näkökulmasta kotihoito sisältää elämänlaatua, turvallisuutta ja toimintakykyä tukevia toimia. Käytännössä se tarkoittaa jokaisen asiakkaan kohdalla huolellisesti räätälöityä ja joustavaa palvelua kotiin.

Kotihoito on hoivapalveluiden tarjoamista suoraan asiakkaan kotiin. Yksilöllinen hoiva vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita juuri siinä elämäntilanteessa jossa hän on. 

Loistohoivan kotihoito pyrkii edistämään asiakkaiden hyvinvointia monipuolisilla palvelumuodoilla. Lisäksi voimme tuoda palvelumme kautta perheelle ja läheisille mielenrauhaa, kun he tietävät että heidän rakkaansa saa hyvää ja laadukasta hoitoa saman tutun hoitajan tai tiimin toimesta.

Loistohoivan avustaja on merkittävä tuki monille muistisairaille ja iäkkäille henkilöille

Avustajien ja hoitajien ammattitaito ja sitoutuminen asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin varmistaa laadukkaan ja hyvinvointia edistävän hoivan.

Loistohoivan palvelut

  1. Henkilökohtainen hoiva: Loistohoivan kotihoito voi sisältää päivittäisten toimintojen avustamista, kuten peseytymistä, pukeutumista ja lääkkeiden ottamista. Voimme auttaa myös ruokailussa ja liikkumisessa tarvittaessa.

  2. Lääkinnällinen hoito: Tarjoamme myös lääkinnällistä hoitoa, kuten lääkkeiden jakamista ja haavanhoidon suorittamista. 

  3. Sosiaalinen tuki: Palvelumme ei rajoitu vain fyysiseen hoivaan, vaan sama tuttu avustaja tarjoaa myös tärkeää sosiaalista tukea. Keskustemme ja vaihdamme kuulumisia  asiakkaiden kanssa, tarjoamme seuraa ja aktiviteetteja sekä autamme ylläpitämään sosiaalisia suhteita.

  4. Kotipalvelut: Autamme päivittäisissä kotitöissä, kuten siivouksessa, pyykinpesussa ja ruuanlaitossa. Tällaiset kotipalvelut mahdollistavat asiakkaille viihtyisän ja siistin ympäristön, jossa he voivat elää mukavasti.

  5. Saatto-/asiointiapu: Lähdemme mukaan esimerkiksi lääkärikäynneille tai kauppa-asioille, jos lähteminen yksin on vaikeaa. 

Palvelumme kulmakiviä ovat luotettavuus, välittäminen ja ammattitaito.

Vastaamme satojen erityistukea- ja apua tarvitsevien ihmisten toiveeseen elää hyvää elämää ja arkea kotona. Käytännössä tämä toteutuu laadukkaalla, luotettavalla, ammattitaitoisella ja yksilöllisellä kohtaamisella. 

Laadukasta ja vastuullista hoivapalvelua

Loistohoiva on suomalainen kotihoivayritys jolle on myönnetty Avainlippu ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Merkit osoittavat, että yrityksemme on Suomalainen, tuemme työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta (Avainlippu) ja että olemme mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia haasteita yrityksemme toiminnalla (Yhteiskunnallinen Yritys).

Haluatko saada ajankohtaista tietoa vanhustenhoidosta ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi?

Jätä yhteystietosi jos haluat saada meiltä infoa noin 4-5kpl vuodessa.

ota yhteyttä loistohoiva

* indicates required