6 syytä miksi yksityinen hoivapalvelu on tärkeä osa yhteiskuntaamme - Loistohoiva
Yksityinen hoivapalvelu on monille joustava ja luotettava kumppani arjessa.
Irmeli on käynyt Kirstin luona jo useamman vuoden. "Hän on meille kuin perheenjäsen"-Kirsti, asiakas

6 syytä miksi yksityinen hoivapalvelu on tärkeä osa suomalaista yhteiskuntaa

Yksityinen hoivapalvelu on yleensä suunniteltu vastaamaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Asiakkaalle räätälöity hoitosuunnitelma mahdollistaa hoivapalveluiden tarjoamisen tarkoituksenmukaisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksityisen hoivapalvelun valitsemiseen on monta hyvää syytä – kuten esimerkiksi laatu, joustavuus, palvelun nopeus ja luotettavuus.

Viime vuosina yhä useammat suomalaiset ovat alkaneet hyödyntämään myös yksityisiä hoivapalveluita. Listasimme 6 syytä sille, miksi yksityiset hoivapalvelut ovat vakiinnuttanut paikkansa tärkeänä osana suomalaista yhteiskuntaa.

Yksityisiä palveluja käytetään, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja palvelutarpeet ovat lisääntyneet.

1

Ikääntyvä väestö

Suomessa väestö ikääntyy, ja yksityinen hoivapalvelu tarjoaa ikääntyneille henkilöille mahdollisuuden saada hoitoa ja apua omassa kodissaan. Tämä voi olla erityisen tärkeää silloin, kun ikääntyneet haluavat asua kotonaan mahdollisimman pitkään ja säilyttää itsenäisyytensä ja arvokkuutensa.

2

Joustavuus ja valinnanvapaus

Yksityinen hoivapalvelu tarjoaa joustavia vaihtoehtoja, joista asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman palvelumuodon. Asiakkaat voivat valita esimerkiksi hoitajan, ajan ja palvelun laajuuden omien tarpeidensa mukaan. Tämä antaa asiakkaille valinnanvapautta ja mahdollisuuden räätälöidä hoitopalvelut omiin tarpeisiinsa sopiviksi.

3

Palveluiden saatavuus

Yksityinen kotihoiva voi täydentää julkista kotihoitoa ja tarjota lisää vaihtoehtoja hoitopalveluiden saatavuuteen. Julkisen sektorin resurssit voivat olla rajalliset, ja yksityinen kotihoiva voi auttaa täyttämään palveluiden tarpeen, erityisesti alueilla, joilla julkisia palveluita ei ole riittävästi saatavilla.

4

Kumppanuus julkisen sektorin kanssa

Yksityinen kotihoiva voi toimia kumppanina julkisen sektorin kanssa ja täydentää sen tarjoamia palveluita. Yhteistyömahdollisuudet voivat luoda synergiaetuja ja parantaa hoitopalveluiden saatavuutta.

5

Työllistäminen ja taloudellinen vaikutus

Yksityinen hoivapalvelu luo työpaikkoja ja tukee taloudellista kehitystä. Se voi tarjota työmahdollisuuksia eri ammattiryhmille, kuten hoitajille, terapeuteille ja muille alan ammattilaisille. Tämä voi olla tärkeää paikalliselle taloudelle ja työllisyydelle.

6

Innovaatiot ja kilpailu

Yksityinen hoivapalvelu voi tuoda mukanaan innovaatioita ja luo tervettä kilpailua terveydenhuoltoalan palveluihin. Kilpailu voi kannustaa parantamaan palveluiden laatua, kustannustehokkuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Innovaatiot voivat johtaa uusien palveluiden ja hoitomuotojen kehittämiseen, mikä voi parantaa asiakkaiden hoitokokemusta ja tuloksia.

Loistohoiva tuottaa laadukasta ja vastuullista hoivapalvelua

Loistohoiva on suomalainen kotihoivayritys jolle on myönnetty Avainlippu ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Merkit osoittavat, että yrityksemme on Suomalainen, tuemme työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta (Avainlippu) ja että olemme mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia haasteita yrityksemme toiminnalla (Yhteiskunnallinen Yritys).

Apua kotiin

Autamme ja tuemme kotona asuvan seniorin ja muiden erityistukea tarvitsevien ihmisten arkea.

omaishoidon vapaa tukee omaishoitajan jaksamista

© 2024 All Rights Reserved.

Haluatko saada ajankohtaista tietoa vanhustenhoidosta ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi?

Jätä yhteystietosi jos haluat saada meiltä infoa noin 4-5kpl vuodessa.

ota yhteyttä loistohoiva

* indicates required