Loistohoiva tarjoaa harrastustoimintaa senioreille - Loistohoiva

Loistohoiva tarjoaa harrastustoimintaa senioreille

Seniori-iän elämänlaadun ja aktiivisuuden edistäminen

Aktiivinen elämäntapa on keskeinen tekijä hyvinvoinnissa kaikissa ikävaiheissa, myös vanhuuden päivinä. Harrastustoiminta tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden ylläpitää fyysistä kuntoa, henkistä virkeyttä ja yhteisöllisyyttä.

Tunnistamme, että jokainen seniori on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme laajan kirjon toimintaa, joka on räätälöity vastaamaan eri ihmisten tarpeita ja toiveita.

Harrastustoiminnan myötä ikäihmiset voivat löytää uusia kiinnostuksen kohteita tai jatkaa jo rakastettuja harrastuksia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tämä voi olla keskeistä yksinäisyyden tunteen lievittämisessä ja elämänlaadun kohentamisessa.

Moninaista harrastustoimintaa jokaiselle makuun

Tarjoamme kattavan valikoiman harrastusvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu edistämään sekä mielen että kehon terveyttä. Olipa kyseessä liikunta, kulttuuritoiminta tai luovat harrastukset, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Toimintamme suunnittelussa otamme huomioon asiakkaidemme toiveet ja tarpeet, jotta jokainen löytäisi itselleen mieluisan tavan viettää aikaa ja nauttia elämästään.

Harrastustoiminta voi pitää sisällään esimerkiksi kevyttä jumppaa, kävelyryhmiä, musiikkituokioita, kädentaitojen harjoittamista tai yhteisiä retkiä lähialueen nähtävyyksiin. Jokainen aktiviteetti on suunniteltu siten, että se on turvallista ja nautinnollista kaikille osallistujille.

Yksilöllistä ja joustavaa palvelua

Ymmärrämme, että jokaisen elämäntilanne on ainutlaatuinen. Siksi palvelumme on suunniteltu olemaan joustavaa ja yksilöllisesti muokattavaa. Meillä on aikaa kuunnella asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, ja pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme itsenäistä elämää ja tarjota heille mahdollisuuksia osallistua mielekkääseen toimintaan.

Harrastustoiminnan ohella tarjoamme myös henkilökohtaista apua ja tukea päivittäisiin askareisiin. Olipa kyse sitten kauppa-avusta, viriketoiminnasta tai yhteisestä ruoanlaitosta, meidän tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme arkea.

Hyvinvointia tukeva viriketoiminta

Viriketoiminta on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja se on erityisen tärkeää muistisairaille henkilöille. Yhdessä vietetty aika ja osallistuminen erilaisiin aktiviteetteihin voivat auttaa ylläpitämään psykososiaalista toimintakykyä ja hidastamaan sairauden etenemistä. Meidän viriketoimintamme on suunniteltu yksilöllisesti, ottaen huomioon jokaisen asiakkaan mieltymykset ja tarpeet.

Viriketoiminta voi sisältää esimerkiksi muistipelejä, musiikkia, taidehetkiä tai yhteisiä keskusteluhetkiä. Tavoitteenamme on tarjota muistisairaille henkilöille mielekästä ja merkityksellistä tekemistä, joka tukee heidän hyvinvointiaan ja tuo iloa päivään.

Ravitsemus ja yhteinen ruoanlaitto

Hyvä ravitsemustila on olennainen osa terveyttä ja hyvinvointia. Yhteinen ruoanlaitto ja ateriointi ovat paitsi tapa nauttia herkullisesta ruoasta, myös tilaisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhdessäoloon. Palvelumme sisältää ruokasuunnittelun ja yhteisen ruoanlaiton, jossa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja ravitsemussuositukset.

Ruoanlaittohetket tutun hoitajan kanssa voivat olla päivän kohokohtia, jotka piristävät ja tuovat iloa. Samalla varmistamme, että asiakkaamme saavat monipuolista ja ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa, joka tukee heidän terveyttään ja toimintakykyään.

Henkilökohtainen apu on keskeinen osa kotona selviytymistä. Se voi sisältää avustamista päivittäisissä toimissa, kuten hygieniasta huolehtimisessa, pukeutumisessa tai liikkumisessa. Meidän tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme toimintakykyä ja hyvinvointia, jotta he voivat nauttia onnellisesta ja itsenäisestä elämästä omassa kodissaan.

Hoitajamme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia, ja he kohtaavat jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet kunnioituksella ja ammattitaidolla. Palvelumme on aina luottamuksellista, ja pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivan hoitajan tai tiimin, joka vastaa heidän toiveitaan ja tarpeitaan.

autismi blogi

Autismi yhteiskunnan voimavaraksi

Kotona kaatumisten riskin vähentäminen on tärkeää kaikenikäisille ihmisille. Kotona ja arjessa on monia keinoja, joilla kaatumisen riskiä voi vähentää ja näin edistää turvallista ja itsenäistä elämää.

Keräsimme listaa asioista, jotka tukevat hyvää yleiskuntoa ja siten vähentää kaatumisriskiä.

Lue lisää »
aivoviikko pähkinä

Aivoviikko – 5 askelta aivojen hyvinvointiin

Kotona kaatumisten riskin vähentäminen on tärkeää kaikenikäisille ihmisille. Kotona ja arjessa on monia keinoja, joilla kaatumisen riskiä voi vähentää ja näin edistää turvallista ja itsenäistä elämää.

Keräsimme listaa asioista, jotka tukevat hyvää yleiskuntoa ja siten vähentää kaatumisriskiä.

Lue lisää »