Avoimet työpaikat - Loistohoiva

Muistihoivan

Hei terveydenalan
ammattilainen,
tervetuloa meille!

Tarjoamme sinulle

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä kasvavaan tiimiimme – olisitko sinä etsimämme henkilö? 

Työtehtävät asiakkaiden luona voivat vaihdella paljonkin, jonka vuoksi me haluamme löytää juuri sopivat työntekijät asiakkaillemme. Toisen ihmisen päästäminen osaksi elämää on asiakkailtamme valtavan suuri luottamuksen osoitus ja haluamme kaikella toiminnallamme olla tämän luottamuksen arvoisia. 

Ole rohkeasti yhteydessä, voimme keskustella tarkemmin sinun tilanteestasi ja toiveistasi. Täytä alla oleva hakemus tai soita ja tiedustele tehtävistä lisää. Löydät yhteystietomme täältä.

Hae mukaan

”Päädyin Loistohoivaan kiinnostavan työnkuvan vuoksi. Monipuoliset tehtävät ja positiivinen palaute asiakkailta on aina antoisaa ja tuo onnistumisen tunteen.

Vietämme paljon aikaa yhdessä asiakkaiden kanssa, joten heistä on tullut läheisiä – koen tekeväni tärkeää työtä. Saan vaikuttaa paljon työmäärääni ja siihen mitä haluan tehdä. Uuden asiakkuuden alkaessa kanssani keskustellaan työnkuvasta ja asiakkaasta.

Olen aiemmin työskennellyt liikematka-asiantuntijana, joten ala oli uusi eikä virallista hoitoalan koulutusta ole. Oma motivaatio ja into opetella uutta riittää pitkälle, sillä meidät perehdytetään tehtäviin, järjestetään koulutuksia ja tuetaan tarpeen mukaisesti.”

-Satu, hoivatyöntekijä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa