Muistibotti™ on uusi työkalu muistisairaan läheisille. Klikkaa kokeilemaan!

Muistibotti


Tuki muistisairaan
läheiselle!

Tiedon ja tuen lisääntyessä olemme jokainen osana edistämässä muistiystävällisempää  yhteiskuntaa.

Muistibotti on uusi työkalu vastaamaan yleisimpiin haasteisiin joita muistisairas ja läheiset saattavat kohdata. Muistiviikon 2021 teema on ”Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa”

Muistibotin sisältö perustuu asiantuntijoiden laatimaan Muistimatka– ja Muistiliiton materiaaleihin. Haluamme auttaa perheitä jaksamaan vaikeaa tilannetta ja voimaan paremmin. Tiedon ja tuen lisääntyessä olemme jokainen mukana edistämässä muistiystävällisempää yhteiskuntaa.

Muistihoiva®  tukee muistisairaiden kotona asumista niin kauan kun se hänestä ja omaisista tuntuu hyvältä. Palvelemme Uudenmaan ja Tampereen alueilla.

Muistihoiva® on kattava muistisairaan kotihoito

Palvelu sekä muistisairaan että omaisen tueksi tehty kokonaisuus. Tuemme ja seuraamme muistisairaan asiakkaamme toimintakykyä yhteistyössä muiden hoitavien tahojen, omaisten ja esimerkiksi kunnallisen kotihoidon kanssa.

Palvelukokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan ja omaisten tarpeisiin. Palvelun määrään vaikuttaa tuen ja avun tarve, sekä omaisten mahdollisuus osallistua hoitoon.

Tavoitteenamme on mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Lue lisää palveluistamme tästä.

Muistihoiva muistisairaan kotihoiva

Loistohoiva™ helpotti puolison ja tyttären arkea, sekä aktivoi muistisairasta

”Lähdin hakemaan apua äidilleni, kun huomasin hänen oma-aloitteisuutensa hiipuneen ja liikuntakyvyn heikentyneen.

Äitini fyysinen kunto on kohentunut selvästi sinä aikana, kun Loistohoiva-palvelu on alkanut.
Muistisairas äitini pärjää toistaiseksi kotona puolisonsa kanssa lisäavun turvin. Loistohoiva jakaa arjen taakkaa mahdollistamalla puolisolle lepohetken pari kertaa viikossa.

Olen iloinen, että äitini tunnistaa hoivatyöntekijän, joka hänen luonaan käy. Se on hyvä, sillä uskon olevan vain ajan kysymys, kun äitini alkaa tarvita apua useammassakin arkisissa asioissa. Silloin auttajaan luottaminen on tärkeää.”

- Omainen