Loistohoivan kauppa-apu veloituksetta riskiryhmiin kuuluville

Oletko riskiryhmään kuuluva tai omainen, joka ei pääse riskiryhmään kuuluvan läheisen puolesta kauppaan?

 

Loistohoiva tarjoaa koronaviruksen riskiryhmään kuuluville veloituksettoman kauppa-avun ensi vaiheessa 9.4. saakka. Vaikka maksuton kampanjamme päättyy, palvelemme asiakkaitamme edelleen normaalisti kauppa- ja muissa asioinneissa!

 

Riskiryhmiin kuuluvat ihmiset saavat avun hoivatyön ammattilaisilta, jotka ottavat hallituksen ohjeistuksen ja hygienian huomioon erityisellä tarkkuudella.

puhelin

1. Soita meille numeroon 010 850 9520, jos tarvitset kauppa-apua Tampereella tai lähikunnissa ja numeroon 010 850 9510, jos tarvitse kauppa-apua Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen tai Vantaan alueella.

2. Puhelimitse käydään läpi soittajan tilanne ja selvitetään, voimmeko olla avuksi.

3. Hoivatyöntekijämme tekevät yhdessä palvelunsaajan kanssa kirjallisen sopimuksen kauppa-avusta ja rahankäytöstä. Ostoksilla käytetään joko käteistä rahaa, josta täytetään rahankäyttökaavake tai sitten palvelunsaaja maksaa ostokset pankkikortilla. Pankkikorttimaksua varten hoivatyöntekijällä on kannettava maksupääte.

4. Kauppa-apu toimitetaan perille. Palvelu on saajalleen veloitukseton.

Loistohoivan kauppa-avun voi tilata soittamalla
Loistohoivan palvelunumeroihin, jotka ovat:

Tampereen alue

010 850 9520

Pääkaupunkiseutu

010 850 9510

Veloitukseton Loistohoivan Kauppa-apua tarjotaan Tampereella ja lähikunnissa sekä pääkaupunkiseudulla Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla. Kauppa-apua tarjotaan ensi vaiheessa 9.4. saakka. Tämän jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen. Apu voi olla kertaluonteista tai viikoittaista riippuen henkilön tilanteesta sekä Loistohoivan resursseista. Vaikka maksuton kampanjamme päättyy, palvelemme asiakkaitamme edelleen normaalisti kauppa- ja muissa asioinneissa!

Palvelu on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden vastustuskyky iän tai perussairauksien vuoksi on heikentynyt ja joilla ei ole kotihoitoa tai omaisia apuna. Hyväntekeväisyyskampanjalla haluamme auttaa kaikkein vaikeimmissa tilanteissa olevia henkilöitä – sellaisia, jotka nyt hyvästä syystä välttävät julkisia paikkoja, mutta eivät saa apua mistään muualta.

Tiedämme kokemuksesta, että moni iäkäs henkilö asuu yksin ja ilman mitään ulkopuolista apua. Heidän tilanteensa on nyt erittäin vaikea, kun kaikkea kodin ulkopuolista liikkumista tulee välttää.

”Ajatus lähti siitä huolesta, jota olemme Loistohoivassa kokeneet erityisesti riskiryhmään kuuluvien osalta. Meillä on toimivat prosessit, sillä vastaavanlainen apu kuuluu palvelutarjontaamme. Meillä on mahdollisuus auttaa, joten koemme, että se on myös velvollisuutemme” kertovat Loistohoivan yrittäjät Elina Salonen ja Jyrki Palomäki.