Palvelumme - Loistohoiva

Muistihoiva-

palvelumme

Loistohoivan Muistihoiva räätälöidään aina kulloisenkin tilanteen mukaiseksi riippuen tuen ja avun tarpeesta sekä esimerkiksi omaisten jaksamisesta ja mahdollisuudesta osallistua.

Palvelupaketin laajuus voi vaihdella kerran viikossa toteutuvasta yksittäisestä hoivakäynnistä aina ympärivuorokautiseen Muistihoiva -palveluun. Kaiken tavoitteena on mahdollistaa muistisairaan henkilön asuminen tutussa kotiympäristössä turvallisesti ja mielekkäästi.

Palvelun alkaessa käymme läpi kotiympäristön turvallisuutta yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa teemme muutosehdotuksia ja autamme niiden toteutuksessa.

Maksuton arviokäynti

Maksuttoman arviokäynnin sopiminen käy helposti joko soittamalla Loistohoivan palvelunumeroon tai täyttämällä yhteydenottolomake. Arviokäynnin aikana palvelupäällikkömme tutustuu tilanteeseenne, esittelee Loistohoivaa sekä Muistihoiva -palvelua sekä tekee ehdotuksen palvelukokonaisuudesta. Käynnin aikana on mahdollista sopia palvelun aloituksesta saman tien tai halutessanne voitte rauhassa harkita ja keskustella aloituksesta vielä esimerkiksi muiden omaisten kanssa.

Mikäli palvelun aloituksesta sovitaan arviokäynnillä, laatii palvelupäällikkömme kirjallisen palvelusopimuksen sekä hoito- ja palvelusuunnitelman sekä halutessanne sopii kotitalousvähennyksen hoitamisesta puolestanne. Samalla käydään läpi mahdollisia muita tukimuotoja, joita on mahdollista saada ja hakea. Tämä kaikki kuuluu palvelukokonaisuuteemme ja on asiakkaillemme maksutonta.

Muistihoiva -palvelupaketti sisältää esimerkiksi:

Yhteensä 24 h/kk = 957,60 €/kk

Palveluistamme saa -40 % kotitalousvähennyksen. Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 574,60 €
psst.. autamme myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Palvelumme turvallisuus

Kaikki palveluumme liittyvä sisältö perustuu luotettavasti tutkittuun tietoon. Seuraamme THL:n ja Sosiaali- ja terveysministeriön suosituksia ja ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme yhteistyötä mm. Muistiliiton ja SUMU:n kanssa.