Uudenmaan ja Tampereen toimistojen markkinointiyhteistyö päättyy - Loistohoiva

Uudenmaan ja Tampereen markkinointiyhteistyö päättyy

Uudenmaan ja Tampereen markkinointi-yhteistyö päättyy

Loistohoiva ja VIVO Hoiva yrittajat
Yrittäjät Jyrki Palomäki (Loistohoiva) ja Elina Salonen (VIVO Hoiva)

Loistohoiva Uudenmaan ja Tampereen toimistojen markkinointiyhteistyö päättyy. Tampereen toimisto jatkaa nimellä VIVO Hoiva. Muutokseen päädyttiin, sillä Tampereen yrittäjä Elina aloittaa laajentumisen uusille paikkakunnille ja siten yrityksen toimintastrategia muuttuu, kun taas Loistohoiva Uusimaa jatkaa toistaiseksi toimintaa pääkaupunkiseudulla keskittyen nimenomaan toiminnan kasvattamiseen paikallisesti.

Takanamme on monen vuoden hyvä yhteistyö, joten tunnelmat ovat sen suhteen molemmilla toimistoilla myös hieman haikeat. Katsomme kuitenkin tulevaisuuteen toiveikkaasti ja valoisalla mielellä, sillä muutos avaa uusia mahdollisuuksia molemmille yrityksille.

Yhteistyön päättyminen ei vaikuta asiakkaiden palveluun tai työntekijöiden toimenkuviin, mutta tiedotamme sisäisistä muutoksista ja kehityksistä suoraan yrityskohtaisesti.

Lämpimät kiitokset kaikesta kaikille Uudenmaan ja Tampereen seudun päässä. Loistohoivan toimintaa voi edelleen seurata normaalisti nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa, VIVO Hoivaa pääset seuraamaan heidän nettisivuiltaan  ja Instagramista.